Πέντε «δυνατές» ταινίες του 64ου ΦΚΘ για τις ανθρώπινες σχέσεις

Πέντε «δυνατές» ταινίες του 64ου ΦΚΘ για τις ανθρώπινες σχέσεις

Το 64ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει σπουδαίες παραγωγές από κάθε σημείο του πλανήτη με σκοπό να τις «συστήσει» στο ελληνικό και ξένο κοινό.

Εικόνες εναλλάσσονται στη μεγάλη οθόνη και μαζί μ’ αυτές εναλλάσσονται και τα συναισθήματα που προκαλούν στον θεατή. Για άλλη μια χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει σπουδαίες παραγωγές από κάθε σημείο του πλανήτη με σκοπό να τις «συστήσει» στο ελληνικό και ξένο κοινό, επαγγελματίες και σινεφίλ, που θα βρίσκονται από τις 2 έως τις 12 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Λίγες μέρες πριν από την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, όπου θα ανακοινωθούν ονόματα-έκπληξη που με την παρουσία τους θα δώσουν έξτρα λάμψη στην πόλη, τα αφιερώματα και οι εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν τη διοργάνωση, αλλά και οι ταινίες που συμμετέχουν, το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων παρουσιάζει πέντε από αυτές, κοινός παρονομαστής των οποίων είναι οι ανθρώπινες σχέσεις.

Συναισθηματικοί, οικογενειακοί αλλά και κοινωνικοί δεσμοί, αναδεικνύουν την αναγκαιότητα, την ομορφιά, αλλά και τη δυσκολία της ανθρώπινης επαφής. Όλα αυτά «εξερευνούν», η κάθε μία με τον δικό της τρόπο, ταινίες που υπόσχονται να προκαλέσουν δυνατά συναισθήματα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35