«Ο κόσμος φλέγεται» στην ΕΡΤ2 – Νέα συγκλονιστική σειρά σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

«Ο κόσμος φλέγεται» στην ΕΡΤ2 – Νέα συγκλονιστική σειρά σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

Τη νέα συγκλονιστική πολεμική δραματική σειρά «Ο κόσμος φλέγεται» (World on Fire), που με φόντο τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ακολουθεί τις αλληλένδετες ζωές συνηθισμένων ανθρώπων σε όλη την Ευρώπη, θα παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ2, από την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023, στις 22:00.

Πολεμική δραματική σειρά 7 επεισοδίων, παραγωγής Ηνωμένου Βασιλείου 2019

Δημιουργός: Πίτερ Μπόουκερ

Σκηνοθεσία: Άνταμ Σμιθ, Τόμας Νάπερ, Άντι Γουίλσον, Τσάνια Μπάτον

Πρωταγωνιστούν: Τζόνα Χάουερ Κινγκ, Τζούλια Μπράουν, Έλεν Χαντ, Σoν Μπιν, Λέσλι Μάνβιλ, Ζόφια Βίχουατς, Μαξ Ρίμελτ, Μπράιαν Τζ. Σμιθ, Έγουαν Μίτσελ, Βικτόρια Μάγερ

Γενική υπόθεση: Η ιστορία του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου μέσα από τις ζωές συνηθισμένων ανθρώπων και από τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα αυτής της παγκόσμιας σύρραξης.

Στα επτά επεισόδια της σειράς, παρακολουθούμε τα γεγονότα του πρώτου χρόνου του πολέμου. Αρχίζει με την εισβολή των Γερμανών στην Πολωνία, τον Σεπτέμβριο του 1939, και ολοκληρώνεται με τη Μάχη της Αγγλίας.

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 1ο

Οι Γερμανοί εισβάλλουν στην Πολωνία και ξεσπά ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο μεταφραστής Χάρι Τσέις προσπαθεί να βοηθήσει την Πολωνή φίλη του Κάσια να εγκαταλείψει τη Βαρσοβία, ενώ στη γενέτειρά του, το Μάντσεστερ, τον περιμένει η αγαπημένη του Λόις.

Επεισόδιο 2ο

Έναν μήνα μετά το ξέσπασμα του πολέμου, η Βαρσοβία είναι αγνώριστη, ενώ στο Μάντσεστερ, επιφανειακά, δείχνει σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Ο Χάρι επιστρέφει στο σπίτι του. Θα τον δεχθούν με ανοιχτές αγκάλες, άραγε;

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 3ο

Οι δρόμοι του Χάρι και της Λόις διασταυρώνονται και πάλι όταν εκείνη πηγαίνει να δώσει παράσταση σε στρατόπεδο της Βρετανικής Εκστρατευτικής Δύναμης στη Γαλλία, ενώ ο Τομ βρίσκεται εν μέσω ναυτικής σύγκρουσης στον Νότιο Ατλαντικό.

Επεισόδιο 4ο

Ο Χάρι και η μονάδα του δίνουν μάχη για τη ζωή τους στο Λέβεν του Βελγίου, όπου οι Συμμαχικές Δυνάμεις αποδεκατίζονται από τους Γερμανούς.

 

WORLD ON FIRE 1

 

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 5ο

Ο Χάρι με ό,τι έχει απομείνει από τη μονάδα του προσπαθεί να φτάσει στη Δουνκέρκη. Εκεί, η κατάσταση είναι απελπιστική.

Επεισόδιο 6ο

Ο Γουέμπστερ οργανώνει αντιστασιακή εκστρατεία μέσα στο Αμερικανικό Νοσοκομείο, όταν το Παρίσι πέφτει στα χέρια των Γερμανών. Ο κύριος και η κυρία Ρόσλερ συλλαμβάνονται στο Βερολίνο και η Λόις έρχεται πιο κοντά με τον Βέρνον.

Επεισόδιο 7ο (τελευταίο)

Ο Χάρι συμμετέχει στις Επιχειρήσεις Ειδικών Αποστολών στην Πολωνία, όπου έχει μια δεύτερη ευκαιρία να γλιτώσει την Κάσια από τη φρίκη της Βαρσοβίας, ενώ η Λόις προσπαθεί να βρει την ευτυχία με τον νέο της έρωτα, τον Βέρνον.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35