Rebel Moon: Η νέα υπερπαραγωγή του Netflix είναι η πιο ακριβή ταινία του 2023 – Πότε κυκλοφορεί

Rebel Moon: Η νέα υπερπαραγωγή του Netflix είναι η πιο ακριβή ταινία του 2023 – Πότε κυκλοφορεί

Το Netflix έχει ήδη προσφέρει εξαιρετικό περιεχόμενο φέτος, ωστόσο δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη, καθώς σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει η πιο ακριβή ταινία του 2023.

Η γίγαντας του streaming θέλει να κλείσει την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι έχει προγραμματίσει πολύ δυνατές κυκλοφορίες για όλον τον Δεκέμβριο. Από τα τελευταία επεισόδια της σειράς «Το Στέμμα» μέχρι την νέα spin-off σειρά του La Casa de Papel, «Η Tέλεια Ληστεία: Βερολίνο».

Όμως όλοι περιμένουν την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, όταν θα κυκλοφορήσει επιτέλους η νέα πρωτότυπη ταινία του Netflix, η οποία κόστισε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ταινία φέτος.

Πάνω στην ώρα για τα Χριστούγεννα, θα γίνει διαθέσιμη η ταινία «Rebel Moon» του Zack Snyder. Πρόκειται για μία ταινία τόσο μεγάλη που έχει ήδη χωριστεί σε δύο μέρη. Το έργο έχει προϋπολογισμό 166 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Vanity Fair.

Το «Rebel Moon: Part One – A Child of Fire» επικεντρώνεται σε έναν ειρηνικό οικισμό που βρίσκεται στην άκρη ενός μακρινού φεγγαριού και απειλείται από μια τυραννική κυβερνώσα δύναμη. Καθώς η σύγκρουση κορυφώνεται, ένας μυστηριώδης ξένος που ζει ανάμεσα στους χωρικούς του γίνεται η καλύτερη ελπίδα τους για επιβίωση.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35