Βιβλίο - Προτάσεις για τις διακοπές… με ενδυνάμωση

Βιβλίο - Προτάσεις για τις διακοπές… με ενδυνάμωση

Ήδη κάποιοι από εμάς ετοιμάζουμε τις βαλίτσες για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, με το βιβλίο να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας, των όσων θα πάρουμε μαζί μας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου της χρονιάς, τα βιβλία που λάβαμε με θέμα την «ενδυνάμωση» και την ψυχική γαλήνη, δεν σας κρύβουμε ήταν αρκετά και αξιόλογα.

Όμως, όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, ξεχωρίσαμε κάποια που είχαν μέσα στις σελίδες τους κάτι το διαφορετικό, κάτι το «μαγικό» και γι’ αυτό σας τα παρουσιάζουμε…

 

 

Manifest, Υλοποίησε τη ζωή των ονείρων σου

Όταν υπάρχει πίστη και αισιοδοξία, όλα μπορούν να γίνουν. Είναι νόμος της φύσης, είναι όσα εμείς οι ίδιοι επιτρέπουμε να συμβούν στη ζωή μας.

Η Τζορντάνα Λεβίν, μέσα από τις σελίδες αυτού το βιβλίου, με απλά λόγια μας δείχνει τον τρόπο ώστε να έλξουμε το καλό στη ζωή μας και να ομορφύνουμε την καθημερινότητά μας, όσο πιο απλά και ξεκάθαρα γίνεται.

Όλα μπορούν να συμβούν, αρκεί να το επιτρέψουμε εμείς… αρκεί ν’ αφήσουμε στο περιθώριο την αβεβαιότητα και να κάνουμε το επόμενο βήμα. 

Διαβάστε για το βιβλίο, ΕΔΩ

 

32872 1

 

Εφηβεία, μια αλλόκοτη περίοδος

Ότι και να πούμε γι’ αυτή την περίοδο… θα είναι λίγο, μιας και ως γονείς αγνοούμε πολλά, όσο και αν θέλουμε να πείσουμε τον εαυτό μας, πως τα γνωρίζουμε όλα!

Η Vanessa Kroll Bennett (Βανέσα Κρολ Μπένετ) και η Cara Natterson (Κάρα Νάτερσον) μέσα από αυτό το βιβλίο επιχειρούν και το καταφέρνουν σε μεγάλο βαθμό να «γνωστοποιήσουν» στους γονείς τα όσα το σήμερα προστάζει, τα όσα μπορούν να σταθούν «σανίδα σωτηρίας» στα παιδιά μας.

Ένας χρήσιμος οδηγός κοινωνικής «τριβής», ένα αξιόλογο εγχειρίδιο που το έχουμε ανάγκη όλοι μας… για να έρθουμε πιο κοντά στα παιδιά μας.

Διαβάστε για το βιβλίο, ΕΔΩ

 

9786180154979 510495204

 

MANIFEST, ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ

Ένα ακόμα βιβλίο ικανό να μας καθοδηγεί ακόμη πιο βαθιά στο ταξίδι της εσωτερικής θεραπείας, εκεί που ο πόνος της άγνοιας μπαίνει στο περιθώριο και το «θέλω» γίνεται ο πυρήνας των εξελίξεων.

Η Ρόξι Ναφούσι, η συγγραφέας αυτού του βιβλίου μας προσφέρει πρακτικές τεχνικές που μας διδάσκουν πώς να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες και τις δυνάμεις μας, καλλιεργώντας το «είναι» μας και καθαρίζοντας την ψυχή μας.

Κάθε ενότητα και ένας σταθμός, κάθε κεφάλαιο και ένας «οδηγός» για το αύριο που όλοι αγνοούμε, αλλά καλούμαστε να το αντιμετωπίσουμε, δίχως δισταγμό!!!

Διαβάστε για το βιβλίο, ΕΔΩ

 

image005.3.7.24

 

Roof Garden: Ένα εγχειρίδιο αυτογνωσίας – αυτοβελτίωσης

H Μαρία Παναγή μέσα από μικρές, καθημερινές ιστορίες (δοσμένες άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με σοβαρότερο τρόπο) μας δείχνει πώς με μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων μπορούμε να αντλήσουμε ευτυχία, ηρεμία, ψυχική γαλήνη και αγάπη, δίχως ιδιαίτερο τρόπο, αρκεί να είμαστε θετικοί σε ότι μας δίνει χαρά!

Μας προτρέπει να ζούμε τη ζωή μας ως πρωταγωνιστές και όχι ως κομπάρσοι και χειροκροτητές… επιτρέποντας σε άλλους να διαφεντεύουν τη ζωή μας.

Και όταν από το Roof Garden, μάθουμε να διακρίνουμε μέσα από το σύννεφο της λήθης και του ψέματος, την αλήθεια… ο κόσμος μας θα γίνει πιο ρομαντικός, πιο τρυφερός, πιο αληθινός.

Διαβάστε για το βιβλίο, ΕΔΩ

 

9786180154481 653783208

 

Σου αξίζει να νιώθεις καλύτερα

Ένα βιβλίο διαφορετικά «πλασμένο», έρχεται να μας μιλήσει για όσα μας αξίζει να ζήσουμε, αρκεί να είμαστε ο εαυτός μας και όχι απομίμηση αυτού, ακολουθώντας λάθος πρότυπα!!!

Έτσι, η Matilda Heindow, μέσα από την 50 πρωτότυπες ζωγραφιές – αφηγήσεις, μοιράζεται μαζί μας προσωπικές ιστορίες και ρεαλιστικές συμβουλές για να μας βοηθήσει να καταλάβουμε:

* Πώς να μετατρέψουμε την αρνητική φωνούλα στο μυαλό μας σε φίλο

* Πώς να αναγνωρίσουμε τις συνήθειες και τις «συνθήκες» που μας ρίχνουν ψυχολογικά

* Πώς να διαχειριστούμε τα δύσκολα συναισθήματα, πώς να τα αντιμετωπίσουμε και πως θα τα κάνουμε να λειτουργήσουν υπέρ μας

Όλα μπορούν ν’ αλλάξουν και όλα μπορούν να μετατραπούν σε «εφόδια» ζωής, αρκεί να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να ζήσει την κάθε στιγμή…

Διαβάστε για το βιβλίο, ΕΔΩ

 

9786180154689 1606845654

Εργασία σκιάς

Τι πιο τέλειο, τι πιο ιδανικό, από ένα βιβλίο που σε βοηθάει να δώσεις απαντήσεις σε προβληματισμούς και «αμφισβητήσεις» τους χθες, που σήμερα έχουν μετατραπεί σε χαμένες ισορροπίες!!!

Έτσι, η «Εργασία Σκιάς» θα σε βοηθήσει:

να γιατρέψεις τραύματα του παρελθόντος

να θέσεις τα προσωπικά σου όρια

να καλλιεργήσεις την ενσυναίσθηση για τον εαυτό σου και τους άλλους

να «ξε-κολλήσεις»

να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους

να αποκτήσεις διαύγεια και εσωτερική γαλήνη

Διαβάστε για το βιβλίο, ΕΔΩ

Παύλος Ανδριάς, για τον aylogyros news



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35