Βιβλίο - Προτάσεις για τις διακοπές… σε σκοτεινές «διαδρομές» της ψυχής

Βιβλίο - Προτάσεις για τις διακοπές… σε σκοτεινές «διαδρομές» της ψυχής

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας για τα βιβλία που θα σας ακολουθήσουν στις φετινές διακοπές, με βάση τα πονήματα που έχουμε λάβει το α’ εξάμηνο της χρονιάς, από τους εκδοτικούς οίκους, έχοντας ως θέμα «τα σκοτάδια της ψυχής».

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα βιβλία, που έχουν το κάτι «παραπάνω»…

 

Πολεμιστές της γης

Ένα συναρπαστικό βιβλίο γεμάτο συγκινήσεις είναι το νέο συγγραφικό εγχείρημα της Kai-Lee Worsley, με την αγωνία να κυριαρχεί, σε μια μάχη που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το τι θ’ ακολουθήσει.

Στο κυνήγι της εξουσίας ο χρόνος σταματά, με τους πρωταγωνιστές να δίνουν το δικό τους αγώνα επιβίωσης, φέρνοντας στο φως κρυμμένα μυστικά του χθες, ικανά να δώσουν άλλη ροή στις εξελίξεις…  

Διαβάστε για το βιβλίο, ΕΔΩ

 

η καταρα γραφημα

Η κατάρα

«Το βιβλίο δεν το διαλέγεις, αλλά σε διαλέγει…» αναφέρει η συγγραφέας Νεκταρία Μαρκάκη στο οπισθόφυλλο, βάζοντάς μας στον «πειρασμό» να ξεφυλλίσουμε τις σελίδες του βιβλίου… εκεί όπου μια δυνατή ιστορία καταφέρνει να μας «κρατήσει» κοντά της, τροφοδοτώντας μας συνέχεια με νέα στοιχεία…

Μια ιστορία γεμάτη μυστήριο, αγωνία, ένοχες συμπεριφορές και «κατάρες» γεμάτες μίσος και οργή, συνθέτουν ένα καλοδουλεμένο «σενάριο» ζωής, με απρόοπτα και ανατροπές. 

Διαβάστε για το βιβλίο, ΕΔΩ

 

σκοτεινό βιβλια κακτος

Σκοτεινό

Η δύναμη της ψυχής και η μαγεία της γραφής, συναντιούνται στις σελίδες αυτού του βιβλίου, επιτρέποντας στον αναγνώστη να «αισθανθεί» τα όσα οι πράξεις μαρτυρούν.

Μια δυνατή πλοκή και μια αποκαλυπτική «ξενάγηση» στα σκοτάδια της ψυχής από την πένα του Χρήστου Μαργέτα, είναι ότι πιο μοναδικό μπορεί να μας προσφέρει το μυθιστόρημα, που καλούμαστε να διαβάσουμε.

Καμία δύναμη δεν είναι ικανή να σ’ εμποδίσει να πράξεις το θέλω όσων «Εκείνος» ορίζει, όταν υπάρχει πίστη και ακολουθία των «κανόνων».

Δυνατό, έως άκρως καθηλωτικό…  

Διαβάστε για το βιβλίο, ΕΔΩ

 

to portreto prothiki 15.2

Το πορτρέτο

Είναι ικανό ένα πορτραίτο να κουβαλήσει μέσα του όλα όσα η ψυχή ορίζει; Είναι εύκολο ν’ αποδράσουν μέσα από αυτό ενοχές και σκιές του παρελθόντος, χαμένες μέσα στα σκοτάδια της ψυχής;

Μερικά ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις… δίχως να καταστρέψουν δομημένες ισορροπίες και τα προσωπικά δεδομένα εκείνων που η ζωή θέλησε να τους δοκιμάσει, να τους φέρει αντιμέτωπους με την αλήθεια.

Ένα εντυπωσιακό ανάγνωσμα, ικανό να προβληματίσει και παράλληλα να δώσει λύσεις σε πολλά ερωτήματα περί παράπλευρων απωλειών…  

Διαβάστε για το βιβλίο, ΕΔΩ

Παύλος Ανδριάς, για τον aylogyros news



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35