Βιβλίο - Προτάσεις για τις διακοπές… με άρωμα «αγωνίας» - Α’ μέρος

Βιβλίο - Προτάσεις για τις διακοπές… με άρωμα «αγωνίας» - Α’ μέρος

Συνεχίζουμε με μια νέα ενότητα προτάσεων που αφορά βιβλία με αγωνία και μυστήριο, τονίζοντας για μια ακόμα φορά, πως η επιλογή γίνεται με βάση τα πονήματα που έχουμε λάβει το α’ εξάμηνο της χρονιάς, από τους εκδοτικούς οίκους, που συνεργαζόμαστε και μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους…

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα βιβλία, που έχουν το κάτι «παραπάνω»…

 

Το ειδώλιο

 

 

Ένα ταξίδι στην ιστορία, γεμάτη αγάπη για την Ελλάδα και με αλήθειες που φανερώνουν τα «τρωτά» σημεία εκείνων που θέλησαν να κρύψουν τα λάθη τους μέσα σε «παρένθετα» μυστικά…

Διαβάστε για το βιβλίο, ΕΔΩ

 

Απόψε σου μιλάει το σπίτι σου

 

4.1απόψε λημνιόςπροθήκη για μεγαλους

 

Ο Στρατής Λημνιός, μέσα στις σελίδες αυτού του βιβλίου μιλάει για όλα εκείνα που πονάνε, όταν ένας «δικός» μας άνθρωπος φεύγει από κοντά μας, ευαισθητοποιώντας κάθε «γωνιά» του είναι μας.

Ένα βιβλίο γεμάτο αλήθειες, ένα βιβλίο συναισθημάτων… μας καλεί να αισθανθούμε τον πόνο μιας άδειας αγκαλιάς.   

Διαβάστε για το βιβλίο, ΕΔΩ

 

Γη της πικραμένης Παναγιάς

 

f1237072 d7f3 4448 8290 9a10ad4fd9e2

 

Αμμόχωστος, Λευκωσία και Πάφος… εκεί που η μοίρα των ανθρώπων ήταν γραμμένη με πόνο, εκεί που το αύριο δεν θέλησε να «κουβαλήσει» στην ψυχή του τη σκληρότητα του χθες, εκεί ο Θοδωρής  Παπαθεοδώρου, δίνει φωνή σε όλους εκείνους που ο «ξένος» τους ρήμαξε τις ζωές.

Δίνει λόγο και πνοή σ’ εκείνους που έζησαν την «κόλαση» και πόνεσαν για τα όσα οι «ξένοι» κατέστρεψαν στο διάβα τους…

Με ζωντανές εικόνες, ευθύ λόγο και περιγραφές που σε καθηλώνουν, η αλήθεια έρχεται να ρίξει φως σε όσα η ιστορία γράφει στο κιτάπια της!

Διαβάστε για το βιβλίο, ΕΔΩ

 

Οι ράγες του τρένου είναι παράλληλες

 

ΤΡΕΝΟ ΡΑΓΕΣ ΒΙΒΛΙΟ ΚΟΛΑΖ

 

Ένα παζλ συναισθημάτων, πλημμυρισμένο από οικίες εικόνες και γεγονότα της καθημερινότητας, έρχονται να μας θυμίσουν πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως όλα μπορούν να ανατραπούν, πριν καν δημιουργηθούν.

Μια στιγμή, είναι αρκετή… για να συμβούν τα πάντα!   

Διαβάστε για το βιβλίο, ΕΔΩ

 

Ανθοπωλείον ο έρως

 

τελικο κολαζ θανος βιβλιο

 

Ο Θάνος Κονδύλης, στο νέο του μυθιστόρημα μας «μεθά» με το άρωμα των λουλουδιών και μας γοητεύει με την αμεσότητα των ηρώων του, προσφέροντας μας απλόχερα το νόημα της ζωής και το έρωτα.

Ένα καλογραμμένο ρομαντικό μυθιστόρημα χαρακτήρων και συναισθημάτων, έρχεται να μας χαρίσει όμορφες στιγμές… επιτρέποντάς μας παράλληλα να σκεφτούμε νέους τρόπους προσέγγισης ως προς την έκφραση και την εκδήλωση των συναισθημάτων μας, με κυρίαρχο συστατικό τον έρωτα.

Απολαύστε το

Διαβάστε για το βιβλίο, ΕΔΩ

 

Η χήρα της λίμνης Μπλεντ

 

i xira blend λιμνη για βιβλιο μαρίας 21.3

 

Μια αληθινή ιστορία, γεμάτη καταιγιστικές ανατροπές, με φόντο την παραμυθένια λίμνη Μπλεντ στη Σλοβενία, ήρθε για να μας φανερώσει το πώς μπορούν να «τιναχτούν» στον αέρα, όλα εκείνα που μέχρι σήμερα θεωρούμε «δεδομένα»!

Η δυνατή πλοκή και οι «γήινες» περιγραφές της Μαρίας Παναγοπούλου, μας επιτρέπουν κατά έναν περίεργο τρόπο να «συμμετέχουμε» σ’ αυτό της το δημιούργημα, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές… που ασυναίσθητα λειτουργούμε με το αίσθημα της ατομικής-προσωπικής ευθύνης, θέλοντας έστω και για ελάχιστα δευτερόλεπτα, να «θωρακίσουμε» το είναι μας.  

Διαβάστε για το βιβλίο, ΕΔΩ

Ολέθρια μυστικά

 

μυστικά βιβλιο 24.6 μπουρικα κολαζ

 

Τίποτα δεν μένει κρυφό, όσο η εξέλιξη της ιστορίας προχωρά και η μια αποκάλυψη, φέρνει την άλλη, μέσα από μια δυνατή πλοκή και «δυναμικούς» χαρακτήρες.

Το παρελθόν γίνεται παρόν και το σήμερα χθες, φέρνοντας στο φως ότι κρατούσε «δέσμιους» τους ήρωες, την παρέα των παιδιών του «χθες», με το τυχαίο μακάβριο εύρημα της σπηλιάς!

Θύτες και θύματα δεν υπάρχουν σ’ αυτή την ιστορία… μιας και οι «κανόνες» στην κοινωνία που ζουν, αδυνατούν να εφαρμοστούν σε μια πάλη, που φαντάζει σαν «παιχνίδι».   

Διαβάστε για το βιβλίο, ΕΔΩ

Το νησί των χαμένων δέντρων

 

ΜΑΚΕΤΑ ΠΡΟΘΗΚΗ ΜΕΓΑΛΩΝτο νησί2.2

 

Δύο έφηβοι, ένας Ελληνοκύπριος, ο Κώστας και μια Τουρκοκύπρια, η Ντέφνε,  συναντιούνται σε μια ταβέρνα, στο νησί που και οι δυο αποκαλούν πατρίδα τους…

Το χθες επιστρέφει και είναι έτοιμο να «συγκρουστεί» με το σήμερα!

Μια ιστορία γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη, έρχεται να μας μεταφέρει εκεί που τα μυστικά δεν έχουν θέση στις ζωές των ηρώων και οι όποιες «πιθανές» αμφιβολίες, ζητούν επιτακτικά απαντήσεις.

Διαβάστε για το βιβλίο, ΕΔΩ

Παύλος Ανδριάς, για τον aylogyros news



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35