«Εφηβεία, μια αλλόκοτη περίοδος» των Βανέσα Κρολ Μπένετ, MD και Κάρα Νάτερσον, στην προθήκη της αυλής μας

«Εφηβεία, μια αλλόκοτη περίοδος» των Βανέσα Κρολ Μπένετ, MD και Κάρα Νάτερσον, στην προθήκη της αυλής μας

Από τις Εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορεί το βιβλίο «Εφηβεία, μια αλλόκοτη περίοδος», για όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς ώστε να προετοιμαστούν όσο γίνετε καλύτερα, για  να κατανοήσουν περισσότερο τα παιδιά τους και να μπορέσουν να τα υποστηρίξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή την αλλόκοτη περίοδο!

 

f5539c05 c4b5 4f73 beb8 9c3daf390cec

 

Τα τελευταία χρόνια σχεδόν όλα στην εφηβεία έχουν αλλάξει. Ξεκινάει κατά μέσο όρο δύο χρόνια νωρίτερα και διαρκεί μέχρι το τέλος του λυκείου… και για κάποιους περισσότερο. Οι νέες γενιές αντιμετωπίζουν πολλά ζητήματα που οι γονείς δεν είχαν ζήσει στη δική τους νιότη, τα οποία όμως οφείλουν να κατανοήσουν: από την απόλυτη επιβολή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μέχρι τον σεξουαλικό προσανατολισμό και τις διατροφικές διαταραχές. Οι συζητήσεις για όλα αυτά είναι σαν την εφηβεία: Αλλόκοτες! Είναι, όμως, σημαντικές για την υγεία, την ευτυχία και την ασφάλεια των σημερινών εφήβων. Οι σαστισμένοι γονείς χρειάζονται αξιόπιστες πληροφορίες για τη σύγχρονη εφηβεία.

Το βιβλίο αυτό, αποκαλυπτικό και πρωτοπόρο, περιλαμβάνει:

Συγκεκριμένες συμβουλές για το πώς να μιλάμε στους εφήβους σχεδόν για τα πάντα: την ακμή, τη σωματική οσμή, τις εναλλαγές διάθεσης, τη σεξουαλικότητα και πολλά άλλα.

Επιστημονικές εξηγήσεις για όλες τις σωματικές, συναισθηματικές και κοινωνικές αλλαγές που φέρνει η εφηβεία.

Όσα χρειάζεται να ξέρουν οι γονείς για τη σημερινή κουλτούρα των εφήβων και τους παράγοντες που επηρεάζουν την ψυχική τους υγεία.

Ξεφυλλίστε το εδώ

Αποκτήστε το εδώ

 

Η Vanessa Kroll Bennett (Βανέσα Κρολ Μπένετ) είναι ιδρύτρια του «Dynamo Girl», μιας εταιρείας που βοηθά τα παιδιά να αποκτούν αυτοεκτίμηση μέσα από τα αθλήματα, την ενημέρωση για την εφηβεία και τα εργαστήρια για γονείς. Είναι πρόεδρος στο «Order of Magnitude» και παρουσιάζει μαζί με την Cara Natterson το The Puberty Podcast. Ζει στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγό της και τους τέσσερις εφήβους της.

 

feef24f8 7c29 4fbe ad91 da434cedca1c

Η Cara Natterson (Κάρα Νάτερσον) είναι παιδίατρος και μπεστ σέλερ συγγραφέας των New York Times για τη σειρά The Care and Keeping of You. Απόφοιτος του Harvard και της ιατρικής σχολής Johns Hopkins, ίδρυσε το «Order of Magnitude», μια εταιρεία αφιερωμένη στην εφηβεία. Είνα, επίσης, παρουσιάστρια του The Puberty Podcast. Ζει στο Λος Άντζελες με τον σύζυγό της και τους δύο εφήβους της.Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35