«Ο Αστέρης στην παραλία» της Σαρλότ Μουντλίκ, στην προθήκη της αυλή μας

«Ο Αστέρης στην παραλία» της Σαρλότ Μουντλίκ, στην προθήκη της αυλή μας

Από τη σειρά «Αστέρης» από τις Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, για παιδιά από 2 ετών, στο γραφείο μας ήρθε ο τίτλος «Ο Αστέρης στην παραλία» της Σαρλότ Μουντλίκ, σε εικόνες της Μαριόν Μπιγέ και μετάφραση της Εύης Γεροκώστα.

 

 

«Ο Αστέρης» είναι ένας πανέξυπνος γάτος με φανταστικές ιδέες που βάζουν σε περιπέτειες μικρούς και μεγάλους! Με υπέροχη εικονογράφηση που αναμένεται να γίνει ιδιαίτερα αγαπητή από τους μικρούς μας αναγνώστες.

Ο Αστέρης μοιράζεται μαζί σου τις μικρές και τις μεγάλες περιπέτειες της ζωής!

Ο Αστέρης πηγαίνει στην παραλία με τη φίλη του την Πετρούλα.

Ζήτω ο ήλιος, ζήτω η θάλασσα, ζήτω οι διακοπές!

Διαβάστε ένα απόσπασμα εδώ

Αποκτήστε το εδώ

Δείτε όλη τη σειρά εδώ

 

71a3efdf d361 41fc 9553 a9d1158f1208

 

Η Σαρλότ Μουντλίκ γεννήθηκε το 1970 και ζει στο Παρίσι. Έχει γράψει πολλά επιτυχημένα παιδικά βιβλία, αλλά και μυθιστορήματα που κέρδισαν γρήγορα τις καρδιές των αναγνωστών της παγκοσμίως.

 

6190b5b4 cda5 4742 9b87 0725c394f743

Η Μαριόν Μπιγέ γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1982 στη Λυόν. Τελείωσε τη Σχολή Καλών Τεχνών «Εμίλ Κολ» και από την αρχή των σπουδών της άρχισε να συνεργάζεται ως εικονογράφος με τον τύπο και με εκδοτικούς οίκους σε βιβλία για παιδιά. Έχει εικονογραφήσει πάνω από 350 βιβλία, που έχουν εκδοθεί σε 35 χώρες. Έχουν περάσει πάνω από 14 χρόνια από τότε που εικονογράφησε τη διάσημη σειρά «Γνωρίζω τους ήχους του κόσμου» των εκδόσεων Gallimard Jeunesse, η οποία έχει πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίτυπα. Ο κόσμος της, ποπ και πολύχρωμος, ξεχωρίζει στα βιβλία για παιδιά, σε προϊόντα γραφικής ύλης και στα παιχνίδια Djeco. Είναι συνδημιουργός της τηλεοπτικής σειράς «Paprika», που μεταδίδεται από το κανάλι France 2 και από το Netflix.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35