17 Κλωστές, The Tourist & όλες οι πρεμιέρες στην Cosmote TV

17 Κλωστές, The Tourist & όλες οι πρεμιέρες στην Cosmote TV

Η COSMOTE TV υποδέχεται το νέο έτος με τη σειρά «17 Κλωστές», το νέο της βήμα στη μυθοπλασία, σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου – Κάτιας Κισσονέργη και σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια. Η σειρά που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 22/1 στις 23.00 στο COSMOTE CINEMA 1HD.

Τον Ιανουάριο ξεχωρίζει, επίσης, η επιστροφή της δεύτερης σεζόν της υποψήφιας για BAFTA σειράς μυστηρίου «The Tourist» με τον Τζέιμι Ντόρναν (Fifty Shades of Grey, Belfast, The Fall) και το θρίλερ εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, «The Woman in theWall», με την Ρουθ Γουίλσον (Luther, The Affair, His Dark Materials).

Τον ίδιο μήνα αναμένεται, επίσης, η σειρά «Sexy Beast» που αποτελεί prequel της ομώνυμης ταινίας του 2000 και το αστυνομικό θρίλερ «White Lies» με την Νάταλι Ντόρμερ του Game of Thrones.

Στο πρόγραμμα της COSMOTE TV οι τηλεθεατές θα βρουν και τη νέα σειρά «Alice & Jack», μια ερωτική ιστορία που εξερευνά τη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων και τη σειρά θρίλερ του BBC, «Boat Story».

Κάθε νέο επεισόδιο των σειρών, αμέσως μετά ή ταυτόχρονα με την προβολή του στα κανάλια της COSMOTE TV (COSMOTE SERIES HD, COSMOTE SERIES MARATHON HD), θα είναι διαθέσιμο για θέαση οποιαδήποτε στιγμή μέσα από τον δωρεάν, ondemand κατάλογο ταινιών και σειρών της. Στον ίδιο κατάλογο θα διατεθούν και οι προηγούμενοι κύκλοι των σειρών που επιστρέφουν με νέα επεισόδια.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35