Netflix: 7 σειρές και 7 ταινίες που κάνουν πρεμιέρα τον Ιανουάριο - Η συγκλονιστική, αληθινή, ιστορία επιβίωσης

Netflix: 7 σειρές και 7 ταινίες που κάνουν πρεμιέρα τον Ιανουάριο - Η συγκλονιστική, αληθινή, ιστορία επιβίωσης

Ο καινούριος ήρθε και μαζί του έχει και νέες κυκλοφορίες από το Netflix...

Παράλληλα θα φιλοξενήσει και παλαιότερες ταινίες για να μαθαίνουν οι καινούργιοι και να θυμούνται οι παλιοί...

Στις 4 Ιανουαρίου θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε το Society of the Snow, μία ιστορία επιβίωσης, η οποία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Λίγο πιο μετά στην πλατφόρμα θα καταφθάσει και η νέα ταινία του Kevin Hart με τον τίτλο Lift.

Προς το τέλος του Ιανουαρίου θα δούμε τη νέα σειρά Griselda (από τον showrunner του Narcos), όπως και τη σειρά ντοκιμαντέρ για τον Μέγα Αλέξανδρο.

Ακολουθεί η λίστα με όλες τις σειρές, τις ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τα παιδικά που έρχονται στην ελληνική πλατφόρμα του Netflix αυτό το μήνα.

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

01/01/2024

Το Δις Εξαμαρτείν

Fool Me Once

Όταν η πρώην στρατιωτίνα Μάια βλέπει τον δολοφονημένο σύζυγό της από ένα μυστικό σύστημα ενδοεπικοινωνίας για μωρά, ανακαλύπτει μια θανάσιμη συνωμοσία από το παρελθόν.

04/01/2024

Αδερφοί Σαν

The Brothers Sun

Όταν ένας μυστηριώδης εχθρός στοχεύει την οικογένειά του, ένα μέλος μιας Τριάδας της Ταϊπέι πηγαίνει στο Λος Άντζελες να προστατέψει τη μητέρα και τον μικρό αδερφό του.

11/01/2024

Αγόρι Καταπίνει το Σύμπαν

Boy Swallows Universe

Ένα νεαρό αγόρι που μεγαλώνει στα προάστια του Μπρισμπέιν του 1980 αντιμετωπίζει τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής και τους κινδύνους που απειλούν την οικογένειά του.

12/01/2024

Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Σουηδία

Love is Blind: Sweden

Το πείραμα γνωριμιών προσγειώνεται στη Σουηδία, καθώς οι ντόπιοι αδέσμευτοι αναζητούν την αληθινή αγάπη και κάνουν προτάσεις γάμου. Όλα αυτά πριν δουν ο ένας τον άλλον από κοντά.(Νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα: 12 Ιανουαρίου: επεισόδια 1-4/ 19 Ιανουαρίου: επεισόδια 5-8/ 26 Ιανουαρίου: επεισόδιο 9/ 28 Ιανουαρίου: επεισόδιο 10)

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35