«Γιατί καλέ γειτόνισσα» (Ο γείτονας προηγείται του σπιτιού 3), στο ProjectR stage

«Γιατί καλέ γειτόνισσα» (Ο γείτονας προηγείται του σπιτιού 3), στο ProjectR stage

Στο ρετιρέ της οδού Χρηστομάνου στα Σεπόλια, γίνεται το έλα να δεις μέσα σε ένα απόγευμα. Ο Πατρίκιος και η Εύα έχουν μετακομίσει στο σπίτι της θείας Πόπης να την προσέχουν. Η Πόπη μετά από ένα συγκλονιστικό συμβάν, έχει σύνδρομο τουρέτ. Η Εύα και ο Πατρίκιος έχουν φύγει από την Πάτρα και η μόνη τους έγνοια είναι η θεία Πόπη. Μόνο που ο Πατρίκιος δεν έχει καλούς σκοπούς για την Πόπη, εφόσον θέλει να τη βγάλει από τη μέση και να την κληρονομήσει, εφόσον η Πόπη είναι άκληρη. Σε αυτό θα βοηθήσει και η Τασία, μια κομπιναδόρος "νοσοκόμα". Όλα καλά μέχρι που την απάτη ξεσκεπάζει μια παλιά φίλη και ένοικος της πολυκατοικίας, η Αμερικάνα Ελίζαντεθ Βακαλάος.

Και το διαμέρισμα γεμίζει γέλια, καυγάδες, παράπονα, εξομολογήσεις, αποκαλύψεις, και ένα σήριαλ που παίζει στην τηλεόραση. Μπορεί να σας μπέρδεψε η ιστορία, αλλά όλο αυτό είναι μόνο η αρχή

Το «Γιατί καλέ γειτόνισσα» είναι το τρίτο μέρος της τριλογίας του «Ο γείτονας προηγείται του σπιτιού». Τι νόμισες ότι μόνο οι αρχαίοι έγραφαν τριλογίες; Αλλά αν δεν είδες το πρώτο μέρος, μη σε νοιάζει γιατί κάθε ιστορία είναι και διαφορετική. Μόνος κοινός παρονομαστής, η Πόπη, η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας.

Μια σύγχρονη κωμωδία καταστάσεων από την Θεατρική Εταιρεία Replica που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και μάλλον η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Γιατί σε αυτή την πολυκατοικία τα περίεργα συμβάντα δεν σταματάνε ποτέ.

«Γιατί καλέ γειτόνισσα» (ο Γείτονας προηγείται του σπιτιού 3)

Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κλειδέρης

Βοηθός σκηνοθέτη: Θάλεια Κωστούρου

Τρέιλερ: Παύλος Θωμόπουλος

Παίζουν: Αθηνά Κουτσιανούλη, Ελένη Κουκουλάρη, Φανή Λύκου, Ιωάννα Τσαΐρίδου, Μιχάλης Κατσούδας

Κάθε Πέμπτη

Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήρια: €10 (ενιαίο)

Τηλέφωνο κρατήσεων 2111110055 (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ)

ProjectR stage (Λαγουμιτζή 32 και Αλεξάνδρου Πάντου 10- Καλλιθέα)

https://www.youtube.com/watch?v=T39rQwT-IDg&ab_channel=ReplicaTheatro



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35