Διάλεξη του Θωμά Κινδύνη με τίτλο «Η επικοινωνία είναι ζωή», στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης

Διάλεξη του Θωμά Κινδύνη με τίτλο «Η επικοινωνία είναι ζωή», στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης

«Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ» Πραγματοποίηση της πρώτης διάλεξης του νέου κύκλου σεμιναρίων του Θωμά Κινδύνη την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου και ώρες 18:00-20:00 στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης (Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα).

1η ΔΙΑΛΕΞΗ: Η επικοινωνία είναι ζωή

Εσύ αισθάνεσαι ότι όταν μιλάς δεν σε καταλαβαίνουν;

Έχεις νιώσει ότι θέλεις να πεις κάτι αλλά δεν το λες; Έχεις πολλές φορές την αίσθηση ότι ενώ τα πράγματα είναι απλά, γίνονται περίπλοκα λόγω των κακών συνεννοήσεων και των παρεξηγήσεων; Νιώθεις ότι θα ήθελες να έχεις καλύτερη επικοινωνία με τους φίλους, τους συνεργάτες και την οικογένειά σου;

Βασική προϋπόθεση για την ευτυχία του ανθρώπου είναι να μπορεί να επικοινωνεί αποτελεσματικά με τους άλλους. Να μπορεί να εκφράζεται και να νιώθει ότι τον καταλαβαίνουν.

Με τη σωστή χρήση της επικοινωνίας βελτιώνεις όλες τις πλευρές της ζωής σου, από τις διαπροσωπικές σχέσεις μέχρι την επαγγελματική σου ζωή. Γνωρίζοντας τους κανόνες της σωστής επικοινωνίας μπορούν να λυθούν δύσκολες διαμάχες και να διασφαλίσεις την ψυχική σου ηρεμία και ευημερία.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ:

- Τα χαρακτηριστικά της καλής επικοινωνίας και πώς να τα αναγνωρίζεις.

- Τα συστατικά της καλής επικοινωνίας και πώς να τα χρησιμοποιείς.

- Θα κάνεις βιωματικές ασκήσεις για βελτίωση της επικοινωνίας σου με τους γύρω σου

ΠΟΤΕ: Πέμπτη 18 Ιανουαρίου

ΩΡΑ: 18:00- 20:00

ΚΟΣΤΟΣ: 15€, 10€ μειωμένο (Μέλη των Μορφών Έκφρασης, άνεργοι, φοιτητές, ΑΜΕΑ, άτομα άνω των 65 ετών).

ΠΟΥ: Θέατρο Μορφές Έκφρασης (Αλκμήνης 13, Κάτω Πετράλωνα).

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ: 210 3464002, 210 3464903

«Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΖΕΙΣ» : ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΚΙΝΔΥΝΗ

Σ’ έναν κόσμο χαοτικό, όπως τον ζούμε σήμερα, σ’ έναν κόσμο όπου τα θέματα ηθικής πέφτουν ολοένα και πιο χαμηλά, μπαίνουν επιτακτικά ερωτήματα όπως:

Πώς μπορώ να ζήσω μια ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ζωή; Πώς μπορώ να γίνω ένα άτομο που να επιβιώνω με αφθονία και εγώ και το περιβάλλον μου;

Η «Τέχνη του να ζεις» είναι ένας οδηγός κοινής λογικής που έχει σαν στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά στις προκλήσεις της καθημερινής ζωής και να αντιμετωπίσουν τις αναπόφευκτες σοβαρές απώλειες, τις απογοητεύσεις και τις λύπες της ζωής.

Περισσότερα για τον Θωμά Κινδύνη:

Ο Θωμάς Κινδύνης είναι Δάσκαλος Θεάτρου, Ηθοποιός, Σκηνοθέτης, Μουσικοδιδάσκαλος και πιστοποιημένος σύμβουλος βελτίωσης ζωής (Life Coach). Φοίτησε πλάι στο Δ. Ροντήρη για 11 χρόνια , ενώ υπήρξε βοηθός του στην «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή και στους «Πέρσες» του Αισχύλου. Αποφοίτησε από την Ανώτερη Δραματική Σχολή του Π. Κατσέλη το 1973. Σπούδασε Βυζαντινή μουσική, ενώ είναι κάτοχος πτυχίων Ευρωπαϊκής μουσικής, (Μουσικοδιδάσκαλος, Πτυχίο Ειδικό Αρμονίας), καθώς και Μουσικοκινητικής Αγωγής Συστήματος C. ORFF (SCHULWERK ZENTRUM SALZBURG).

Σπούδασε Φωνητική και Τραγούδι με την Ηρώ Πάλλη, ειδικεύτηκε πλάι στο Δ. Ροντήρη στο μάθημα της Αγωγής του Λόγου και της Φωνής, το οποίο δίδαξε, καθώς και Υποκριτική και Μουσική για 10 χρόνια στη Δραματική Σχολή του Π. Κατσέλη. Επιπλέον, σπούδασε Κίνηση, Χορό και Έκφραση πλάι στην FRANCE SCHOTT BILLMANN και είναι πτυχιούχος της μεθόδου χοροθεραπείας με βάση την Πρωτόγονη Έκφραση του ιδρύματος ASSOCIATION POUR LE DEVELOPPEMENT DE L' EXPRESSION PRIMITIVE. Έχει μελετήσει πλάι στο Δ. Ροντήρη Αρχαία Ελληνική Τραγωδία, Δημοτικό τραγούδι και Ελληνικούς χορούς. Έχει παίξει σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό , τηλεοπτικές σειρές και έχει σκηνοθετήσει Αρχαία Ελληνική Τραγωδία, Όπερα, Μουσικοθεατρικές παραστάσεις και έργα από το παγκόσμιο θεατρικό ρεπερτόριο. Το 1993 ίδρυσε τις Μορφές Έκφρασης.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35