«Η Μαύρη Καλλονή…» του Αντώνη Παπαθεοδούλου… στην προθήκη της αυλή μας

«Η Μαύρη Καλλονή…» του Αντώνη Παπαθεοδούλου… στην προθήκη της αυλή μας

«Η Μαύρη Καλλονή ή ένα βιβλίο γραμμένο στη γλώσσα των αλόγων»

Τα «Μικρά Μεγάλα κλασικά» ανοίγουν την αγκαλιά τους για να υποδεχθούν το έκτο βιβλίο της σειράς του συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου και της εικονογράφου Ίριδας Σαμαρτζή, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Ποιος είναι ο πιο ευφάνταστος τρόπος να γνωρίσουν τα παιδία την κλασική λογοτεχνία;

Η σειρά ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΛΑΣΙΚΑ! Η διασκευή του Αντώνη Παπαθεοδούλου φωτίζει τα πιο ξεχωριστά σημεία του βιβλίου, προβάλλοντας με διακριτικό τρόπο σημαντικά μηνύματα που αφορούν σε πρώτο επίπεδο τα δικαιώματα των ζώων και σε δεύτερο την ισότητα των ανθρώπων και άλλες πολύτιμες αξίες.

Το βιβλίο αυτό που ξεκινά, το έγραψε ένα άλογο. Αλήθεια. Την εποχή που γράφτηκε, τα άλογα ήταν ακόμη το πιο σπουδαίο και πολλές φορές το μόνο μέσο που είχαν οι άνθρωποι. Σε πόλεις και χωριά, τα άλογα μετέφεραν ταξιδιώτες και εμπορεύματα, τραβούσαν τα κάρα και τις άμαξες και βοηθούσαν στις δουλειές και τις μετακινήσεις.

Μην ανησυχείς, θα καταλάβεις όλα όσα έχει να σου αφηγηθεί. Γιατί η συγγραφέας Άννα Σιούελ το μετέφρασε από τα… αλογικά στη γλώσσα τη δική μας. Και τώρα, σσς… αρχίζει.

Διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο:

https://www.epbooks.gr/wp-content/uploads/2020/10/12.-638-MAYRH-KALLONH_eso.pdf

Αν θες να το αποκτήσεις μπες εδώ:

https://www.epbooks.gr/shop/paidika-neanika-biblia/eikonografimena-biblia-gia-paidia/i-mavri-kalloni-mikra-megala-klasika/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35