«Τo γράμμα που δεν έλαβες ποτέ» της Αγγελική- Λυριάννα Χατζηρήγα… στην προθήκη της αυλής μας.

«Τo γράμμα που δεν έλαβες ποτέ» της Αγγελική- Λυριάννα Χατζηρήγα… στην προθήκη της αυλής μας.

Το πρώτο της διηγηματικό έργο της Αγγελικής-Λυριάννα Χατζηρήγα «Τo γράμμα που δεν έλαβες ποτέ» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Υδροπλάνο.

Γράμματα δίχως παραλήπτες. Γράμματα που γράφτηκαν, μα δεν απεστάλησαν ποτέ. Λέξεις σκονισμένες επάνω στο χαρτί. Λόγια που έμειναν υποσχέσεις. Ενας έρωτας απόλυτος, μα και τόσο μοναχικός! Μην περιμένεις να σου συστηθούν. Γεννήθηκαν ανώνυμοι να σου υπενθυμίσουν όλα όσα άθελά σου ή μη οδήγησες στη λήθη! Πώς ο αποχωρισμός γεννά τον θάνατο μέσα στη ζωή και πώς ο θάνατος γίνεται ζωή στο αντάμωμα. Να σου τονίσουν πως οι λέξεις υπάρχουν για να μοιράζονται και όχι να σκορπίζονται πριν χαθούν, μια για πάντα, ολότελα στο άπειρο. Εκείνος και εκείνη… η ίδια ερωτική ιστορία από δυο διαφορετικές οπτικές! Ποιος είχε άδικο και ποιος δίκιο; Ο χρόνος θα δικάσει…

149217923 416192146321705 6771699258628996122 n

Αν θες να το αποκτήσεις μπες εδώ:

https://www.ydroplanobooks.gr/ekdoseis/to-gramma-pou-den-elaves-pote/#

Λυριάννα

Η Αγγελική-Λυριάννα Χατζηρήγα είναι 24 χρονών. Γεννημένη πλάι στο κύμα του νησιού των ιπποτών, την πολύτιμη Ρόδο, ξεκίνησε να γράφει σε μικρή ακόμη ηλικία. Λίγο αργότερα, μετακόμισε στην πόλη των ονείρων, την Αθήνα για να υλοποιήσει κάθε στόχο της. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της πάνω στην δημοσιογραφία και την γενική προπονητική. Το “Γράμμα που δεν έλαβες ποτέ” είναι το πρώτο της διηγηματικό έργο.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35