«Αν η γη είχε 100 ανθρώπους» της Jackie McCann… στην προθήκη της αυλής μας

«Αν η γη είχε 100 ανθρώπους» της Jackie McCann… στην προθήκη της αυλής μας

Το συναρπαστικό βιβλίο από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος,  «Αν η γη είχε 100 ανθρώπους» της Jackie McCann, με τις επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφορίες και με την πλούσια εικονογράφησή από τον Aaron Cushley,  παρουσιάζει στους μικρούς αναγνώστες, από 6 ετών,  τον κόσμο μας σε κλίμακα που μπορεί να γίνει κατανοητή από όλους.

Κι αν η Γη ήταν ένα χωριό με 100 κατοίκους;

Για φαντάσου! Σε αυτό το παγκόσμιο χωριό, πόσοι θα ήταν οι άντρες και πόσες οι γυναίκες; Πόσοι θα προέρχονταν από την Ασία ή από την Αφρική; Πόσοι θα είχαν πρόσβαση σε πόσιμο νερό, σε ηλεκτρικό ρεύμα ή θα είχαν δικό τους σπίτι; Πώς θα ήταν άραγε η ζωή τους;

Αυτό το βιβλίο θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις πόσο πολλά έχουμε κοινά αλλά και να ανακαλύψεις όσα επηρεάζουν σημαντικά τις ζωές μας. Μαζί μπορούμε να βρούμε λύσεις και να δημιουργήσουμε το μέλλον που επιθυμούμε.

 

αν1

 

Διαβάστε το πρώτο κεφάλαιο εδώ:

https://www.epbooks.gr/wp-content/uploads/2021/03/12.298_100-ANTHROPOI_1o_KEf.pdf

Αποκτήστε το εδώ:

https://www.epbooks.gr/shop/paidika-neanika-biblia/eikonografimena-biblia-gia-paidia/an-i-gi-ihe-100-anthropous/

 

ανσ

Η Jackie McCann έχει δουλέψει σε εκδοτικούς οίκους παιδικού βιβλίου για πολλά χρόνια. Είναι έμπειρη συγγραφέας και επιμελήτρια. Της αρέσει να δουλεύει πάνω σε διαφορετικά είδη βιβλίων – χιουμοριστικά βιβλία για μωρά, βιβλία ποπ απ και όμορφα εικονογραφημένα βιβλία γνώσεων για μεγαλύτερα παιδιά.

 

ανει

Ο Aaron Cushley ζει στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας. Του αρέσει να σχεδιάζει και να δημιουργεί έργα που ικανοποιούν την περιέργεια και την περιπετειώδη φύση του. Για τη δουλειά του εμπνέεται από τις εμπειρίες του και τον κόσμο γύρω του. Όταν δεν βγάζει βόλτα τον σκύλο, φτιάχνει σκιτσάκια από σκέψεις και εικόνες που του έρχονται στο μυαλό.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35