«Εκφράζω τα συναισθήματά μου με τον λύκο Ζαχαρία» της Οrianne Lallemand… στην προθήκη της αυλής μας

«Εκφράζω τα συναισθήματά μου με τον λύκο Ζαχαρία» της Οrianne Lallemand… στην προθήκη της αυλής μας

Νέος τίτλος από τη σειρά βιβλίων με τον λύκο Ζαχαρία, από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, που έχει τόσο αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους!

Ο Ζαχαρίας είναι ένας λύκος διαφορετικός. Είναι ένας λύκος πολύ ανθρώπινος που μας ψυχαγωγεί με τις περιπέτειες και τις αναζητήσεις του. Γραμμένο από την Γαλλίδα συγγραφέα Οριάν Λαλμάν και εικονογραφημένο από Ελεονόρ Τυλιέ, απευθύνεται σε παιδιά από 5 ετών.

Το νέο βιβλίο «Εκφράζω τα συναισθήματά μου με τον λύκο Ζαχαρία» αποτελεί ένα λεύκωμα συναισθημάτων. Οι μικροί μας φίλοι εξερευνούν συναισθήματα όπως η χαρά, η λύπη και ο θυμός, και αποτυπώνουν με τον δικό τους τρόπο ό,τι αισθάνονται κάθε μέρα, μέσα από παιχνίδια, ζωγραφική, αυτοκόλλητα και πολλές εκπλήξεις!

Με την έγκριση ψυχοθεραπεύτριας. Ο λύκος Ζαχαρίας σε προσκαλεί να ανακαλύψεις και να εκφράσεις ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ. Σχεδίασε, κόλλησε, γράψε, χρωμάτισε, διασκέδασε… Η έκδοση συνοδεύετε από λαστιχάκι για πρακτικό κλείσιμο!

 

εκφ.συν

 

Δες ένα απόσπασμα εδώ

https://www.epbooks.gr/wp-content/uploads/2021/02/16810-EKFRAZO-TA-SYNAISTHIMATA-MOY.pdf

Απόκτησε το εδώ:

https://www.epbooks.gr/shop/paidika-neanika-biblia/xromatizo-aytokollita-drastiriotites/drastiriotites/ekfrazo-ta-synaisthimata-mou-me-ton-lyko-zaxaria/

Δες όλη τη σειρά εδώ:

https://www.epbooks.gr/sylloges/lykos-zacharias/

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35