«Το Μίσος Της Αγάπης» του Θοδωρή Ακάλεστου… στην προθήκη της αυλής μας.

«Το Μίσος Της Αγάπης» του Θοδωρή Ακάλεστου… στην προθήκη της αυλής μας.

Αγάπη, μίσος, τάση για εκδίκηση: το τρίπτυχο που διέπει τις διαπροσωπικές σχέσεις, οι οποίες εξιστορούνται στο μυθιστόρημα του δημοσιογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού Θοδωρή Ακάλεστου «Το μίσος της αγάπης» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ, πλούσιο σε ανατροπές και με πρωταγωνιστές έντονα φορτισμένους συναισθηματικά, ένα βιβλίο που στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αναδεικνύει τα σκοτεινά βάθη της πληγωμένης ανθρώπινης ψυχής.

Σημείο αφετηρίας η Πάρος, ενδιάμεσοι σταθμοί οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Αθήνα, κατάληξη πάλι η Πάρος. Εκεί, μέσα στα χρώματα και τις μυρωδιές ενός από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων που ακόμα δεν είχε γνωρίσει την τεράστια τουριστική ανάπτυξη, αρχίζουν τα όνειρα για κοινές ζωές που στηρίζονται στην αγάπη και καταλήγουν σε ναυάγια, με το μίσος να θεριεύει και τη δίψα για εκδίκηση να κυριαρχεί και να θολώνει τα μυαλά. Οι αποφάσεις πλέον δεν είναι λογικές, είναι συνέπειες των κατώτερων ενστίκτων που βγαίνουν στην επιφάνεια και οδηγούν τον άνθρωπο σε ακραίες συμπεριφορές.

Κεντρικός ήρωας του λογοτεχνικού έργου του Θοδωρή Ακάλεστου είναι ο Κοσμάς, τον οποίο γνωρίζουμε επιτυχημένο, όταν επιστρέφει στην πατρίδα του, τον τόπο που αγάπησε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, την Πάρο. Εκεί όπου είχε δώσει όρκο αιώνιας αγάπης στον μεγάλο του έρωτα, την Κατερίνα, την οποία εγκατέλειψε πριν από είκοσι χρόνια όταν ακολούθησε μία Αμερικάνα τουρίστρια και το ένστικτό του, ότι στις ΗΠΑ θα έκανε πραγματικότητα αυτό που ποθούσε: να ξεχωρίσει και να πλουτίσει. Τα κατάφερε, όμως τώρα, στην αγαπημένη του Πάρο τον περιμένουν ένα γαϊτανάκι εικοσαετών προσωπικών συγκρούσεων και συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τους ανθρώπους που άφησε πίσω του.

Παράλληλα με την κεντρική πλοκή, εξελίσσονται και άλλες ιστορίες, ακόμη και αστυνομικής υφής, που δίνουν στο μυθιστόρημα πολύπλευρες διαστάσεις, αλλά και αναδεικνύονται νοοτροπίες που σημάδεψαν την Ελλάδα των προηγούμενων δεκαετιών και συντέλεσαν στη διαμόρφωση της Ελλάδας του σήμερα.

 

λυκοφως

 

Αποκτήστε το εδώ:

http://likofos.gr/index.php?route=product/product&filter_name=%CF%84%CE%BF+%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%BF%CF%82+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B7%CF%82&product_id=169

   ακαλεστος               

O Θοδωρής Ακάλεστος, με καταγωγή από την Πάρο, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, στον Βύρωνα, όπου εξακολουθεί να διαμένει.

Σπούδασε στο τμήμα Βιβλιοθηκονομίας του ΤΕΙ Αθηνών, με εξειδίκευση στα σπάνια βιβλία. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστήμιου και κάτοχος πτυχίου της ιδιωτικής σχολής SARASSOTA στο μάνατζμεντ και το μάρκετινγκ επιχειρήσεων, αφού παρακολούθησε το διετές πρόγραμμα Οικονομικών και Εμπορικών Σπουδών HANDELSFACHWIRT του Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου της Φρανκφούρτης.

Έχει εργαστεί ως βιβλιοθηκονόμος στη Βουλή των Ελλήνων και για είκοσι έξι χρόνια διετέλεσε αθλητικός συντάκτης και για ένα διάστημα υπεύθυνος ποιότητας της ημερήσιας εφημερίδας του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη «Τα Νέα». Επίσης, έχει εργαστεί ως συντάκτης και παραγωγός ενημερωτικών και μουσικών εκπομπών σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και ως συντάκτης-ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό NOVA για περισσότερο από δεκατρία  χρόνια.

Σήμερα εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία και σε διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ως μουσικός παραγωγός.

Έχει έναν γιο.

Το μυθιστόρημα "Το μίσος της αγάπης" είναι το πρώτο βιβλίο του που εκδίδεται.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35