«Ο πόλεμος που κέρδισα» της  Κimberly Brubaker Bradley… στην προθήκη της αυλής μας

«Ο πόλεμος που κέρδισα» της Κimberly Brubaker Bradley… στην προθήκη της αυλής μας

Το βιβλίο της  Κimberly Brubaker Bradley «Ο πόλεμος που κέρδισα», σε μετάφραση της  Ευδοξίας Μπινοπούλου είναι η συνέχεια της ιστορίας της μικρής Έιντα που γνωρίσαμε στο πολυβραβευμένο μυθιστόρημα «Ο πόλεμος που έσωσε τη ζωή μου», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος και απευθύνεται σε παιδιά από 10ετών.

Μπορεί να ξέρεις ένα σωρό πράγματα,  αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πιστεύεις κιόλας.

Η Έιντα και ο μικρός αδερφός της, Τζίμι, μετά τους σφοδρούς βομβαρδισμούς του Λονδίνου φυγαδεύονται στη βρετανική επαρχία. Εκεί θα αποκτήσουν μια νέα μητέρα που τους αγαπά. Για την Έιντα η ζωή επιφυλάσσει άλλη μια ανατροπή: μια εγχείρηση θα της χαρίσει ένα καινούργιο πόδι. Η ζωή τους θα είναι γεμάτη δυνατές στιγμές και συγκινήσεις. Αλλά και νέους ανθρώπους: η απόμακρη λαίδη Θόρντον, η αινιγματική Γερμανοεβραία Ρουθ, η καλή φίλη Μάγκι και ο αγαπημένος Τζόναθαν.

Μπροστά στον φόβο του αγνώστου, οι επιλογές της Έιντα θα καθορίσουν το ποια θέλει στ’ αλήθεια να είναι. Και θα αποτελέσουν την πιο κρίσιμη μάχη της ζωής της μέχρι να πιστέψει πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, όταν το επιθυμείς βαθιά.

 

πολ

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο:

https://www.epbooks.gr/wp-content/uploads/2021/07/13.113_O-POLEMOS-POY-KERDISA_1o-Kef.pdf

Απόκτησέ το εδώ:

https://www.epbooks.gr/shop/paidika-neanika-biblia/paidiki-neaniki-logotexnia/o-polemos-pou-kerdisa/

 

οπολσυγγ

Η Κimberly Brubaker Bradley γεννήθηκε το 1967 στην Ιντιάνα των ΗΠΑ. Το 1989 έλαβε το πτυχίο της στη Χημεία από το Smith College της Μασαχουσέτης. Μια συμφοιτήτριά της την έπεισε να παρακολουθήσει ένα μάθημα παιδικής λογοτεχνίας, το οποίο την ενθουσίασε. Η καθηγήτριά της την ενθάρρυνε να συνεχίσει να γράφει και τη βοήθησε να μάθει περισσότερα για την παιδική λογοτεχνία. Της αρέσει να ταξιδεύει και να μαθαίνει την ιστορία των τόπων που επισκέπτεται. Ζει με τον άντρα της και τα παιδιά τους σε ένα αγρόκτημα με άλογα, πόνι, πρόβατα, σκύλους και πολλές γάτες. Απολαμβάνει το γράψιμο και γενικά τη ζωή. Από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορούν τα βιβλία της Ο πόλεμος που έσωσε τη ζωή μου και Ο πόλεμος που κέρδισα.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35