«Εεε, βατράχι! & Εεε, σκύλε!» του Kes Gray… στην προθήκη της αυλής μας

«Εεε, βατράχι! & Εεε, σκύλε!» του Kes Gray… στην προθήκη της αυλής μας

Η πολυβραβευμένη σειρά, με πρωταγωνιστές τα πιο αστεία ζώα, αποτελεί παγκόσμιο bestseller και με τις υπέροχες ιστορίες της, γραμμένες σε ρίμα, ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους αναγνώστες.

Οι δυο πρώτοι τίτλοι «Εεε, βατράχι! & Εεε, σκύλε!» κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, σε κείμενο του συγγραφέα  Kes Gray, εικόνες του  Jim Field και μετάφραση του συγγραφέα και  μεταφραστής Γιώργος Τσακνιάς.

Το γέλιο λοιπόν,  δεν σταματάει ποτέ με τα βιβλία!

Το πρώτο βιβλίο της σειράς «Ε,ε,ε! Προσοχή που κάθεστε!» είναι το «Εεε, βατράχι!», για παιδιά από 3 ετών.

Κάθεται η γάτα στο χαλάκι, το μουλάρι στο σκαμνάκι, οι ψύλλοι σε αρακά, τα γίδια σε παλτά… μα το βατράχι δεν θέλει με τίποτα να κάτσει στου κούτσουρου τη ράχη!

Μια αυταρχική γάτα ζητά από το βατράχι να κάτσει στου κούτσουρου τη ράχη. Αυτό όμως δεν δέχεται και προσπαθεί να βρει μια θέση πιο βολική. Όλες οι θέσεις όμως είναι πιασμένες… και ουπς! πού πάει να κάτσει το σκυλί;

 

1π

Απόκτησέ  το εδώ:

https://www.epbooks.gr/shop/paidika-neanika-biblia/eikonografimena-biblia-gia-paidia/eee-batraxi/

Στο δεύτερο βιβλίο, το βατράχι επαναστατεί και αλλάζει τους κανόνες. Το σκυλί δεν θα κάθεται πλέον επάνω σε βατράχι… Το σκυλί στο εξής θα κάθεται στου κούτσουρου τη ράχη. Ε, και –ναι– όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει επίσης να αλλάξουν θέση. Ετοιμαστείτε για ατελείωτα γέλια και προσοχή… πού κάθεστε!

 

2π

Απόκτησέ  το εδώ:

https://www.epbooks.gr/shop/paidika-neanika-biblia/eikonografimena-biblia-gia-paidia/eee-skile/

Τα δύο βιβλία έχουν μεταφραστεί με μαεστρία, διατηρώντας το τέλειο πάντρεμα εικόνας και κειμένου που σκοπό δεν έχει μόνο να διασκεδάσει αλλά να μάθει στα παιδιά νέες, απίθανες, ξεκαρδιστικές λέξεις!

συ

Ο Kes Gray είναι ένας πολυβραβευμένος συγγραφέας με περισσότερα από 70 βιβλία για παιδιά στο ενεργητικό του. Η σειρά βιβλίων που περιλαμβάνει τα Εεε, βατράχι! και Εεε, σκύλε! έχει ξεπεράσει τα 900.000 αντίτυπα παγκοσμίως.

 

2

Ο Jim Field είναι εικονογράφος και σκηνοθέτης κινουμένων σχεδίων. Έχει κερδίσει σημαντικά βραβεία, όπως το Roald Dahl Funny Prize και το Greenaway Award.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35