«Κάτι δεν πάει καλά!» του Jory John… στην προθήκη της αυλής μας

«Κάτι δεν πάει καλά!» του Jory John… στην προθήκη της αυλής μας

Το νέο βιβλίο του Jory John, του συγγραφέα της best seller σειράς Αρκούδος και Πάπιος, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος, σε εικόνες της Erin Kraan και μετάφραση του Γιώργου Τσακνιά, και μας λέει ότι… Κάτι δεν πάει καλά!

Ο αρκούδος μάλλον ξέχασε κάτι. Έφαγε πρωινό, πότισε το φυτό, αλλά κάτι δεν του πάει καλά. Ξεκινά τη βόλτα του στο δάσος και όλα τα ζωάκια τον κοιτάνε περίεργα… Μέχρι που συναντιέται με τον φίλο τον λαγό και το μυστήριο λύνεται, με τον πιο αστείο και ανατρεπτικό τρόπο!

Το Κάτι δεν πάει καλά! είναι μια ξεκαρδιστική αλλά και τρυφερή ιστορία για τους φίλους που είναι πάντα εκεί για να σε στηρίζουν, ό,τι κι αν συμβεί, αλλά και για το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις που μας φέρνουν σε δύσκολη θέση με χάρη και θάρρος!

 

ωκατι

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο:

https://www.epbooks.gr/wp-content/uploads/2021/09/12.048-KATI-DEN-PAEI-KALA-1o-Kef.pdf

Απόκτησέ το εδώ:

https://www.epbooks.gr/shop/paidika-neanika-biblia/eikonografimena-biblia-gia-paidia/kati-den-paei-kala/

 

ωκατισυγγ

O Jory John είναι ένας πολυβραβευμένος συγγραφέας. Εκτός από τη συγγραφή παιδικών βιβλίων,έχει εργαστεί και στους New York Times και San Francisco Chronicle. Επίσης,για πάνω από έξι χρόνια εργάστηκε ως programs director στην 826 Valencia μια ΜΚΟ με εκπαιδευτικό αντικείμενο.

 

ωκατιεικ

Η Erin Kraan είναι εικονογράφος, αλλά και ξυλοκόπος και τυπογράφος Το Κάτι δεν πάει καλά είναι το πρώτο παιδικό βιβλίο που εικονογραφεί. Ζει στο Βανκούβερ του Καναδά.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35