«Ο θυμός μου κι εγώ & Πιστεύω στον εαυτό μου» της Isabelle Filliozat… στην προθήκη της αυλή μας

«Ο θυμός μου κι εγώ & Πιστεύω στον εαυτό μου» της Isabelle Filliozat… στην προθήκη της αυλή μας

Θετική Γονεϊκότητα, είναι η νέα σειρά εικονογραφημένων βιβλίων για παιδιά με θέμα τη συναισθήματα, από την κορυφαία ψυχοθεραπεύτρια Isabelle Filliozat και τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Τα βιβλία της σειράς απευθύνονται σε παιδιά από 4 ετών και το καθένα περιλαμβάνει 3 εικονογραφημένες ιστορίες, εμπνευσμένες από την καθημερινότητα στων παιδιών. Έτσι οι μικροί αναγνώστες μπορούν να ταυτιστούν εύκολα με τους ήρωες των βιβλίων, να αναγνωρίσουν και να κατανοήσουν δικές τους δυσκολίες και παράλληλα να βρουν τρόπους να τις αντιμετωπίσουν.

Στο τέλος κάθε ιστορίας, η συγγραφέας απευθύνεται στα παιδιά με μια σύντομη και απλή περιγραφή του συναισθήματος και προτάσεις για τη διαχείρισης του, ενώ στο τέλος κάθε βιβλίου υπάρχουν επιπλέον επεξηγήσεις και συμβουλές για τους γονείς.

 Τα δυο πρώτα βιβλία της σειράς πραγματεύονται τον θυμό και την αυτοπεποίθηση. «Ο θυμός μου κι εγώ» και «Πιστεύω στον εαυτό μου» σε εικόνες Éric Veillé και μετάφραση της Κέλλυς Δημοπούλου.

Δες τη σειρά και απόκτησέ την εδώ:

https://www.epbooks.gr/sylloges/thetiki-goneikotita/

 

2θ

 

Ξεφύλλισέ το βιβλίο «Πιστεύω στον εαυτό μου» εδώ:

https://www.epbooks.gr/wp-content/uploads/2021/10/12.706-Filiozat-Pisteuo-ston-eauto-mou.pdf

 

1θ

 

Ξεφύλλισέ το βιβλίο «Ο θυμός μου κι εγώ» εδώ:

https://www.epbooks.gr/shop/paidika-neanika-biblia/eikonografimena-biblia-gia-paidia/o-thimos-mou-kai-ego/

 

3θ

Η Ιζαμπέλ Φιλιοζά είναι ψυχοθεραπεύτρια από το 1982. Δραστηριοποιείται ενεργά συμμετέχοντας σε συνέδρια, εκπαιδεύοντας γονείς και επαγγελματίες, και συγγράφοντας βιβλία. Από αυτά, περισσότερα από 30 απευθύνονται σε παιδιά, γονείς αλλά και επαγγελματίες. Αναγνωρίζεται ως σημαντική προσωπικότητα της Θετικής Γονεϊκότητας στη Γαλλία και για τον λόγο αυτό ορκίστηκε αντιπρόεδρος της Επιτροπής «Οι 1000 Πρώτες Ημέρες», που η κυβέρνηση του προέδρου Μακρόν λάνσαρε στη Γαλλία το 2019.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35