«Η Μιμή η Νευρική και ο διαγωνισμός ανάγνωσης» της Μέγκαν ΜακΝτόναλντ… στην προθήκη της αυλής μας

«Η Μιμή η Νευρική και ο διαγωνισμός ανάγνωσης» της Μέγκαν ΜακΝτόναλντ… στην προθήκη της αυλής μας

Το δέκατο τέταρτο βιβλίο της σειράς «Η Μίμη η νευρική» της Μέγκαν ΜακΝτόναλντ, εικόνες Πίτερ Χ. Ρέινολντς, μετάφραση Νεφέλη Ταμία,  κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο και είναι για παιδιά από 8 ετών.

Η Μιμή και η παρέα της ρίχνονται με τα μούτρα στο διάβασμα, καθώς θα εκπροσωπήσουν το σχολείο τους σε έναν μαθητικό διαγωνισμό για βιβλιοφάγους.

Η Μιμή η Νευρική είναι ένα κορίτσι με προσωπικότητα! Ένα κορίτσι με φιλοδοξίες, όνειρα… και νεύρα.

Αγωνίζεται για να σώσει τα παρθένα δάση. Ονειρεύεται να γίνει γιατρός, για να βοηθάει τα άρρωστα παιδάκια. Αποφασιστική, τολμηρή, ανυποχώρητη, η Μιμή δεν έχει συναντήσει ως τώρα εμπόδιο αξεπέραστο. Όλα τα ξεπερνάει με την επιμονή, την εξυπνάδα και το χιούμορ της.

Η Μιμή και η παρέα της πρόκειται να λάβουν μέρος σε έναν μαθητικό διαγωνισμό για βιβλιοφάγους. Στην ομάδα που θα διαγωνιστεί εκπροσωπώντας το σχολείο συμμετέχει και ο αδερφός της ο Στάμος. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να διαβάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα βιβλία, γιατί θα απαντήσουν σε ερωτήσεις γι’ αυτά. Με χιούμορ, κέφι και τον γνωστό μεταξύ τους ανταγωνισμό, τα δύο αδέρφια πέφτουν με τα μούτρα στην ανάγνωση, καθώς αυτή τη φορά έχουν να αντιμετωπίσουν μια φοβερή ομάδα από άλλο σχολείο, με αρχηγό ένα τεταρτάκι!

Η Μιμή η Νευρική έχει μεταφραστεί σε 26 γλώσσες κι έχει πουλήσει πάνω από 18 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Έχει σαρώσει τα βραβεία παιδικής λογοτεχνίας και είναι η αγαπημένη παιδιών, γονιών, δασκάλων και βιβλιοθηκονόμων σε πολλές χώρες.

 

1μ

 

Έχει 30.000 επισκέπτες στο judymoody.com τον μήνα!

Δες το βίντεο για το βιβλίο εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=Tg9fomTm6jg&feature=emb_title

Ξεφύλλισέ το εδώ:

https://flip.metaixmio.gr/apospasmata/KAI_O_DIAGONISMOS_ANAGNOSHS-MIMH_H_NEYRIKH/index.html

Απόκτησέ το εδώ:

https://www.metaixmio.gr/el/products/%CE%B7-%CE%BC%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B7-%CE%BD%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82

Δες όλη τη σειρά εδώ:

https://www.metaixmio.gr/el/catalog/387-%CE%B7-%CE%BC%CE%B9%CE%BC%CE%AE-%CE%B7-%CE%BD%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE

 

3μσυγγ

 

Η Megan McDonald (Μέγκαν ΜακΝτόναλντ) είναι η βραβευμένη συγγραφέας της σειράς Μιμή η Νευρική. Υποστηρίζει πως οι περισσότερες ιστορίες της Μιμής δημιουργήθηκαν από τη ζωή της με τις τέσσερις αδελφές της. Ομολογεί πως είναι η Μιμή η Νευρική. Ίδια, ολόιδια με την ηρωίδα της. Ζει στη βόρεια Καρολίνα μαζί με τον σύζυγό της.

 

2μεικ

 

Ο Πίτερ Χ. Ρέινολντς είναι αναγνωρισμένος και πολύ δημοφιλής συγγραφέας και εικονογράφος παιδικών βιβλίων. Τα έργα του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 γλώσσες και κυκλοφορούν σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην Ελλάδα είναι πιο γνωστός για την εικονογράφηση των βιβλίων της Μιμής της Νευρικής που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, καθώς και για το βιβλίο του Η τελεία που έγινε μπεστ σέλερ. Ζει στη Μασαχουσέτη με την οικογένειά του. Για περισσότερες πληροφορίες www.peterhreynolds.com και www.fablevision.com.Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35