ΔΙΕΘΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2022! Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ…

ΔΙΕΘΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2022! Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ…

Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή για το Διεθνές Λογοτεχνικό Πανόραμα (Panorama International Literature Festival) του Writers Capital International Foundation.

Αθήνα (Ελλάδα): Ο διεθνώς διακεκριμένος συγγραφέας και φιλόσοφος Δρ. Steven Roy ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για το μεγάλο γεγονός του Ιδρύματος Writers Capital International Foundation, το Διεθνές Λογοτεχνικό Πανόραμα 2022 (PILF 2022). Το Φεστιβάλ έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει από 1η-30η Ιανουαρίου 2022.

Εκατοντάδες συγγραφείς από όλο τον κόσμο θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ και θα παρουσιάσουν τα έργα τους, τα οποία θα προβληθούν σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και στον παγκόσμιο ιστό. Θα υπάρξουν, ακόμη, συμπόσια, διαλέξεις ειδικών, πολιτιστικές ανταλλαγές, τα Χρυσά Βραβεία Λογοτεχνίας (Panorama Golden Literature Awards), και πολλές άλλες LIVE εκδηλώσεις, που θα καταστήσουν συνολικά το Διεθνές Λογοτεχνικό Πανόραμα ένα μεγαλειώδες παγκόσμιο φεστιβάλ για συγγραφείς και λάτρεις της λογοτεχνίας.

Θέμα του Διεθνούς Λογοτεχνικού Πανοράματος είναι «Το Ουράνιο Κενό». Στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δρ. Steven Roy συνεχάρη τους διοργανωτές που επέλεξαν ένα λησμονημένο είδος μεταφυσικής λογοτεχνίας ως θέμα για το Διεθνές Λογοτεχνικό Πανόραμα 2022.

«Η μεταφυσική, μια φιλοσοφική έννοια που χρησιμοποιείται στη λογοτεχνία για πράγματα που είναι πέρα από την περιγραφή της φυσικής ύπαρξης, έχει ανέκαθεν προσελκύσει την προσοχή των αναγνωστών», δήλωσε. «Το θέμα του Διεθνούς Λογοτεχνικού Πανοράματος 2022 θα αποτελέσει σίγουρα μια συγκλονιστική σπίθα έμπνευσης μεταξύ των συγγραφέων της σημερινής γενιάς», πρόσθεσε.

«Στο Διεθνές Λογοτεχνικό Πανόραμα αναμένεται να συμμετάσχουν γνωστοί συγγραφείς και ποιητές από όλο τον κόσμο», δήλωσε η κυρία Ειρήνη Ντούρα-Καββαδία, Γενική Γραμματέας του Ιδρύματος. «Ήδη έχουν οριστεί συντονιστές σε 40 περίπου χώρες, προκειμένου να διασφαλιστεί η συμμετοχή των καλυτέρων από κάθε χώρα. Εκτός από αυτό, μια ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων από διάφορους τομείς εργάζεται ακούραστα προκειμένου να στεφθεί το μεγάλο φεστιβάλ με επιτυχία», πρόσθεσε η Γενική Γραμματέας.

 

ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

ΔΙΕΘΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2022(PANORAMA INTERNATIONAL LITERATURE FESTIVAL 2022) ΤΟ ΘΕΜΑ

"Το Ουράνιο Κενό" είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει μυριάδες συγγραφέων και ποιητών από την απαρχή του κόσμου... Το κενό από όπου πηγάζουν όλα (όπως η γέννηση και η ζωή) ή το κενό που μας αφήνει η μελαγχολία και η απώλεια. Το κενό ως γενεσιουργό αίτιο ή ως το μηδέν και το άπαν.

Σας περιμένουμε όλους. Ας ενώσουμε τις καρδιές μας και τις πένες μας στο όνομα της ειρήνης, της αγάπης, της ανθρωπιάς. Για εγγραφές (έως 31 Δεκεμβρίου): www.panoramafestival.org

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://youtu.be/LX0HHEsMpJY

 https://youtu.be/Z147r_2pcic



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35