«Ημερολόγιο εξερεύνησης: Ο ξεχασμένος κόσμος» των Μπγερν Μπέρεντς & Κρίστοφ Ντίτερτ… στην προθήκη της αυλής μας

«Ημερολόγιο εξερεύνησης: Ο ξεχασμένος κόσμος» των Μπγερν Μπέρεντς & Κρίστοφ Ντίτερτ… στην προθήκη της αυλής μας

Μια διαδραστική σειρά βιβλίων μυστηρίου και περιπέτειας για δυνατούς παίκτες, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο είναι η σειρά «Ημερολόγιο εξερεύνησης» των Μπγερν Μπέρεντς & Κρίστοφ Ντίτερτ και εικονογράφησης του Φίλιπ Αχ.

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς έχει τίτλο «Ο ξεχασμένος κόσμος». Λύστε τους γρίφους, σπάστε τους κώδικες και γίνετε µέλη της οµάδας!

Εξερευνήστε μαζί µε τον Λίας τον ξεχασμένο κόσμο. Τα στοιχεία που άφησε πίσω του ο αγνοούμενος πατέρας του σας οδηγούν στην εξωτική ζούγκλα. Και ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά σας το κουφάρι ενός αεροπλάνου. Πώς βρέθηκε εκεί; Μπορείτε να βοηθήσετε τον Λίας να αποκωδικοποιήσει τα διαθέσιμα στοιχεία; Οι γρίφοι στο ημερολόγιο εξερεύνησης σας φέρνουν όλο και πιο κοντά στο μεγάλο μυστικό. Στη ζούγκλα όμως παραμονεύει ένα φριχτό τέρας, που σας έχει βάλει στο µάτι…

Έλα και εσύ στην παρέα των εξερευνητών! Λύσε τους γρίφους, σπάσε τους κώδικες και γίνε μέλος της ομάδας!

https://www.youtube.com/watch?v=1-EWv7T_tCo

Γεια σας, εξερευνητές,

Η αναζήτηση του πατέρα µου συνεχίζεται. Εξαφανίστηκε σε µία εξερευνητική αποστολή ψάχνοντας για µια µυστηριώδη φυλή, τη φυλή των Τζάιν!

Το ηµερολόγιό του οδήγησε εµένα και τους φίλους µου, την Κούκι και τον Μότζο, στα Ιµαλάια. Υπάρχουν κάποιοι που µας κυνηγούν όµως: ένας κοκκινοµάλλης γίγαντας και εκείνο το αγόρι από τη φυλή των Τζάιν, ο Τάσι. Στη συνέχεια, ανακαλύψαµε τρεις σωλήνες σε µια σπηλιά – και ο καθένας είχε από ένα βιβλιαράκι. Το ένα βιβλιαράκι ήταν για τον Τάσι, το δεύτερο για την Κούκι και τον Μότζο και το τρίτο για εµένα. Το δικό µου είναι και πάλι γεµάτο γρίφους, όπως το πρώτο ηµερολόγιο εξερεύνησης. Γι’ αυτό θα χρειαστώ τη βοήθειά σας! Μόλις πήρα το ηµερολόγιο στα χέρια µου, ο σωλήνας µε ρούφηξε. Και τώρα ήρθε η σειρά σας! Μπείτε κι εσείς µέσα στον σωλήνα και ελάτε να ζήσουµε µαζί την περιπέτεια! Ξεδιπλώστε τη σελίδα για να διαβάσετε πώς ακριβώς λειτουργούν οι γρίφοι.

Αυτό δεν είναι συνηθισμένο βιβλίο… Αν θες να το ανακαλύψεις ξεφύλλισε τις πρώτες σελίδες του:

https://flip.metaixmio.gr/apospasmata/HMEROLOGIO_EXEREVNHSHS_2-O_XEXASMENOS_KOSMOS/index.html

 

ωωωημερολ

 

Κι αν θες να το αποκτήσεις μπες εδώ:

https://www.metaixmio.gr/el/products/%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CE%BE%CE%B5%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82

 

ωωωσυγγημερ

Ο Bjorn Berenz (Μπγερν Μπέρεντς) γεννήθηκε το 1977. Έχει γράψει μυθιστορήματα για ενήλικες και παιδιά. Τον συνεργάτη του Κρίστοφ Ντίτερτ τον γνώρισε κατά το διάστημα που εργαζόταν ως αρχισυντάκτης στην παιδική σειρά επιστημονικής φαντασίας Perry Rhodan. Ζει με τη γυναίκα και τις κόρες του στο Βουλκάναϊφελ και μία μέρα ελπίζει ότι θα ανακαλύψει τον μυθικό λαό που θα θελήσει να τον χρίσει αρχηγό του.

 

ωωωσυγγημερο

Ο Christoph Dittert (Κρίστοφ Ντίτερτ) γεννήθηκε το 1974. Τα τελευταία είκοσι χρόνια γράφει τα βιβλία που θα ήθελε και ο ίδιος να διαβάζει – όχι μόνο παιδική λογοτεχνία, αλλά και ιστορίες επιστημονικής φαντασίας για ενήλικες. Ταξιδεύει συχνά για να παρουσιάσει τα βιβλία του και να απαντήσει σε ερωτήσεις των αναγνωστών του. Ζει στο Καϊζερσλάουτερν με τη γυναίκα και τα τρία παιδιά του. Έχει βρεθεί πολλές φορές ένα βήμα πριν την ανάληψη της παγκόσμιας ηγεσίας – έπειτα όμως χτυπάει το ξυπνητήρι του και τον αναγκάζει να ξυπνήσει.

 

ωωωεικοημερ

Ο Philipp Ach (Φίλιπ Αχ) γεννήθηκε το 1993. Σπούδασε Εικονογράφηση και Design στην Ανώτατη Επαγγελματική Σχολή του Μίνστερ και στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του Αμβούργου. Λατρεύει τα επιτραπέζια παιχνίδια και ασχολείται κυρίως με τον σχεδιασμό και την εικονογράφησή τους. Σήμερα ζει, εργάζεται και παίζει επιτραπέζια μετά μανίας στο Αμβούργο.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35