«Μια τρύπα στο χιόνι» της Συμώνης Δημητρακοπούλου… στην προθήκη της αυλής μας

«Μια τρύπα στο χιόνι» της Συμώνης Δημητρακοπούλου… στην προθήκη της αυλής μας

Μία ιστορία για τη φιλία, τη ζήλια και τη συγχώρεση από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο και την Συμώνη Δημητρακοπούλου, είναι η ιστορία «Μια τρύπα στο χιόνι» για παιδιά από 7 ετών και πάνω, σε εικόνες της Θέντας Μιμηλάκη.

Τι γυρεύει ένα ζευγάρι ροζ μπαλαρίνες θαμμένο σε μια τρύπα στο χιόνι;

Ουρανοκατέβατη ήρθε στο σχολείο μια καινούρια μαθήτρια. Με μπούκλες ξανθιές, μάτια που πετούσαν αστεράκια και παπούτσια που έλαμπαν! Της έκλεψε τη δασκάλα, της έκλεψε τους φίλους, της έκλεψε ακόμα και τη μαμά. Έτσι κι εκείνη το αποφάσισε. Θα της έκλεβε κι αυτή το πολυτιμότερό της. Ή μάλλον θα το έθαβε... Μέσα σε μια τρύπα στο χιόνι!

 

τρυπα

 

Ξεφύλλισέ το εδώ:

https://flip.metaixmio.gr/apospasmata/MIA_TRYPA_STO_XIONI-DIAVAZO_ISTORIES/index.html

Αποκτήστε το εδώ:

https://www.metaixmio.gr/el/products/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%81%CF%85%CF%80%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%B9?option_variant_id=0&ref_a=24716348&ref_b=1327188&ref_tim=1648480560&utm_campaign=dt-paidika-21.02.2022&utm_medium=email&utm_source=inbox&utm_term=1327188_24716348

 

τρυπα συγγ

Η Συμώνη Δημητρακοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Της άρεσε να διαβάζει και να γράφει, αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών, έγινε συμβολαιογράφος. Εκεί, στα κίτρινα φύλλα των συμβολαίων, ανάμεσα στους αφενός και τους αφετέρου, γράφτηκαν μόνες τους, εκ τρίτου συμβαλλόμενες, ιστορίες, χωρίς να τη ρωτήσουν. Ιστορίες για μικρούς, ιστορίες για μεγάλους. Ιστορίες ζωής.

 

τρυπα εικ

Η Θέντα Μιμηλάκη γεννήθηκε την προηγούμενη χιλιετία, κάπου κοντά στην Τρανσυλβανία. Αποφοίτησε από το τμήμα ζωγραφικής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας, όπου και ασχολήθηκε παράλληλα με τις γραφικές τέχνες, τη χαρακτική και τα πολυμέσα. Συμμετείχε σε φεστιβάλ ψηφιακής τέχνης και σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εικονογραφεί παιδικά βιβλία και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Ζει στον Βόλο, σ’ ένα σπίτι φτιαγμένο από σύννεφα, σουσάμι και σιρόπι αγαύης.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35