«Η Αστρόσκονη που μας δημιούργησε – Μια οπτική εξερεύνηση της Χημείας: Άτομα • Στοιχεία • Σύμπαν» του Colin Stuart… στην προθήκη της αυλής μας

«Η Αστρόσκονη που μας δημιούργησε – Μια οπτική εξερεύνηση της Χημείας: Άτομα • Στοιχεία • Σύμπαν» του Colin Stuart… στην προθήκη της αυλής μας

Το βιβλίο «Η αστρόσκονη που μας δημιούργησε», του Colin Stuart, σε εικόνες του Ximo Abadía και μετάφραση του Βαγγέλη Πρακτικάκη,  κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και απευθύνεται σε παιδιά από 9 ετών.

Μέσα από τις σελίδες του ο μικρός αναγνώστης θα ανακαλύψει τα μυστικά και το μεγαλείο του Σύμπαντος μέσα από μια συναρπαστική εξερεύνηση στα βάθη της χημείας!

Από τα ψάρια μέχρι τα νύχια μας, και από την άμμο μέχρι τον Κρόνο, τα πάντα γύρω μας αποτελούνται από μικροσκοπικά χημικά τουβλάκια, τα χημικά στοιχεία. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε 118 τέτοια στοιχεία. Άλλα από αυτά υπάρχουν παντού γύρω μας και άλλα δημιουργούνται μόνο στο εργαστήριο. Ταξίδεψε σε έναν σουρεαλιστικό κόσμο, για να γνωρίσεις τον Περιοδικό Πίνακα των Στοιχείων, να ανακαλύψεις τα μυστικά του και να θαυμάσεις το μεγαλείο του Σύμπαντος, σε μια εξερεύνηση στα βάθη της χημείας.

Ένα εντυπωσιακό βιβλίο γνώσεων με υψηλή αισθητική που θα μυήσει στο θαυμαστό κόσμο της Χημείας ακόμα και όσους δυσκολεύονται να την κατανοήσουν στο σχολείο!

 

αστεροσκ

 

Διαβάσετε το πρώτο κεφάλαιο εδώ:

https://www.epbooks.gr/wp-content/uploads/2021/11/ASTROSKONH.pdf

Απόκτησέ το εδώ:

https://www.epbooks.gr/shop/paidika-neanika-biblia/eikonografimena-biblia-gia-paidia/i-astroskoni-pou-mas-dimiourgise/

συγγασερο

Ο Colin Stuart είναι συνεργάτης της Βασιλικής Αστρονομικής Εταιρείας της Βρετανίας και διακεκριμένος συγγραφέας. Έχει γράψει άρθρα για το επιστημονικό περιοδικό New Scientist και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος.

εικασερο

Ο Ximo Abadía είναι άκρως καταξιωμένος καλλιτέχνης από την Ισπανία. Έχει εικονογραφήσει πολυάριθμες εκδόσεις και το έργο του επιλέχθηκε για την Έκθεση Εικονογράφησης Παιδικού Βιβλίου της Μπολόνια το 2017.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35