«Η λιτανεία ενός μάγκα» του Αντώνη Αναστασόπουλου… στην προθήκη της αυλής μας

«Η λιτανεία ενός μάγκα» του Αντώνη Αναστασόπουλου… στην προθήκη της αυλής μας

Το παρόν πόνημα δε διεκδικεί καµία διάκριση. Είναι σκόρπιες σκέψεις, σκόρπιες εµπειρίες, σκόρπια βιώµατα, σκόρπιες απόψεις, σκόρπιοι µύθοι και κάµποσο σκόρπιο παραµύθι. ∆εν είναι βιογραφία, αν και πολλά στοιχεία του είναι.
∆εν είναι απόψεις γενικά προσωπικές, αν και πολλές από αυτές είναι. ∆εν είναι προσωπικά βιώµατα, αλλά κάποια από αυτά µπορεί και να είναι.

Τελικά, µ’ αυτό που θα διαβάσετε µπορεί να συµφωνήσετε ή και να διαφωνήσετε εν πολλοίς ή και στα επιµέρους. Εσείς έχετε την άποψή σας. Εγώ τη δική µου. Η σωστή µάλλον δεν υπάρχει.

Το βιβλίο του Αντώνη Αναστασόπουλου «Η λιτανεία ενός μάγκα» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λιβάνη.

 

λιτ

 

Απόκτησέ το εδώ:

https://www.livanis.gr/H-litaneia-enos-magk_p-3227717.aspx

Γεννήθηκα στον Πειραιά το 1938. Τέλειωσα το 26ο ∆ηµοτικό Σχολείο, το Α’ Γυµνάσιο Πειραιά και το ΕΜΠ, ως πολιτικός µηχανικός. Υπηρέτησα ως Σηµαιοφόρος του ΒΝ/∆ΝΕ στην 5η ΜΟΜΑ. Υπήρξα µελετητής και κατασκευαστής πολυκατοικιών, ως και εργολάβος δηµοσίων έργων, ως πρόεδρος και διευθύνων σύµβουλος της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ επί σειρά ετών. Πάθος µου ήταν πάντα τα ταξίδια, τα αυτοκίνητα και η ιστορία. Στα νιάτα µου υπήρξα δεινός σκιέρ, τενίστας, γουίντ-σέρφερ, ιστιοπλόος και φανατικός παίκτης του κολονάτου πινάκλ. Συνταξιούχος τώρα, µένω στο Ψυχικό µε τη σύντροφό µου, Πέτρα, και καµαρώνω τις δύο κόρες µου, Άννα και Αλίκη.

Στη φωτογραφία του εξωφύλλου απεικονίζεται ο συγγραφέας µε την κόρη του.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35