Η 34η έκθεση βιβλίου επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας, στο Πασαλιμάνι

Η 34η έκθεση βιβλίου επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας, στο Πασαλιμάνι

Ένας δημοφιλής θεσμός της πόλης του Πειραιά, που μετρά περισσότερες από τρεις δεκαετίες ζωής, επιστρέφει. Η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά θα ανοίξει και πάλι τις πύλες της, μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, και θα υποδεχτεί το κοινό,  από τις 3 έως τις 19 Ιουνίου, στο Πασαλιμάνι.

Η έκθεση διοργανώνεται για 34η φορά φέτος από το Σύλλογο Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά, με στόχο την προώθηση του βιβλίου ως πολιτιστικού αγαθού αλλά και την ευρύτερη στήριξη του πολιτισμού.

Εκδοτικοί οίκοι από όλη την Ελλάδα θα συμμετέχουν στην φετινή καλοκαιρινή γιορτή του βιβλίου που θα στηθεί στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας προσφέροντας στους επισκέπτες κάθε ηλικίας μια πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών.

Και φέτος, όπως και κάθε χρόνο η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι συνοδεύεται από πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως παρουσιάσεις βιβλίων, συναντήσεις με συγγραφείς, εικαστικά δρώμενα, με αφορμή το βιβλίο, για τους μικρούς μας φίλους και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το βιβλίο υπήρξε ανέκαθεν το βασικότερο και σπουδαιότερο εργαλείο για τη μόρφωση και πνευματική καλλιέργεια της ανθρωπότητας. Σε μια περίοδο που αξίες και ιδανικά δέχονται ολομέτωπη επίθεση από την υποκουλτούρα ,η διοργάνωση τέτοιου είδους εκδηλώσεων, αποτελεί ουσιαστικό στήριγμα στη προσπάθεια για βελτίωση και ανάπτυξη του πνευματικού μας επιπέδου.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 19.00 έως τις 23.00. 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35