«Παιδικές ψυχές στο Αιγαίο» της Πέγκης Ιωάννου… στην προθήκη της αυλή μας

«Παιδικές ψυχές στο Αιγαίο» της Πέγκης Ιωάννου… στην προθήκη της αυλή μας

Από τις Εκδόσεις Κάκτος κυκλοφορεί το πρώτο συγγραφικό έργο της Πέγκης Ιωάννου «Παιδικές ψυχές στο Αιγαίο», σε εικονογράφηση της Ελένης Αθανασιάδη.

Αυτή είναι η δεύτερη έκδοση του βιβλίου, που τώρα έγινε και σε ακουστικό κείμενο. Έχει γραφτεί με πολύ αγάπη για τον άνθρωπο!

Ένα βιβλίο που θέλει να δώσει ελπίδα, ιδιαίτερα σε αυτούς που πέρασαν ή ακόμα περνούν κακουχίες στη δίνη του πολέμου. Ένα βιβλίο γραμμένο με αγάπη για τα παιδιά και για τον άνθρωπο, με δύναμη καρδιάς, ελπίδας και με πολύ κουράγιο για τον συνάνθρωπό μας, έτσι ώστε ο κόσμος μας να γίνεται πιο όμορφος μέρα με τη μέρα… 

Ένα ηλιόλουστο πρωινό του Σαββάτου, η Ζωή είδε από την τζαμαρία του σπιτιού της στην όμορφη Κω μέσα στην απέραντη γαλάζια θάλασσα μια βάρκα με δύο παιδάκια μέσα να πλησιάζει την ακτή. Ο ήλιος, που ήταν καταμεσής στον ουρανό, δεν την άφηνε να τα δει ξεκάθαρα. Η Ζωή είχε ακούσει ότι εκείνο το διάστημα έφταναν πρόσφυγες από μακρινούς τόπους και είχε φοβηθεί λιγάκι… Η βάρκα πλησίασε την ακτή… Τι θα κάνει η Ζωή; Τι θα κάνει ο κάθε άνθρωπος που θα βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση;

Το βιβλίο συνοδεύεται από USB stick

Για το ακουστικό βιβλίο συνεργάστηκαν:

Πέτρος Καρπαθάκης (μουσική σύνθεση- διευθυντής ορχήστρας), Κωνσταντίνος Πολυζώης )μουσική σύνθεση, παραγωγή & ηχητικά εφέ), Γιώργος Κώτσικας (βιολύ), Πάνο Βέργος(σαντούρι).

Συμμετείχαν αλφαβητικά οι ηθοποιοί:

Φιόνα Γεωργιάδη, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Κατερίνα Παπασιδέρη, Θεοδοσία Σαββάκη και Βαγγέλης Σαλευρής.

παι

Απόκτησέ το εδώ:

https://www.kaktos.gr/el/ivannoy-pegkh-paidikew-cyxew-sto-aigaio-978-960-382-116-8.html

01πεγκη

Η Πέγκη Ιωάννου γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής στην Ελλάδα το 1978. Σπούδασε Χημεία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ποιοτική Διασφάλιση & Τεχνολογία Τροφίμων στην Αγγλία. Εργάζεται εδώ και 16 χρόνια (εκ των οποίων τα 12 από αυτά εργάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο της Αγγλίας) στην ανάπτυξη νέων φαρμάκων στον χώρο των Κλινικών Μελετών.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35