«Ο λύκος Ζαχαρίας αγαπάει το δάσος» της Οριάν Λαλμάντ… στην προθήκη της αυλής μας

«Ο λύκος Ζαχαρίας αγαπάει το δάσος» της Οριάν Λαλμάντ… στην προθήκη της αυλής μας

Ο νέος τίτλος της σειράς «Ο λύκος Ζαχαρίας» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος είναι ένα βιβλίο με οικολογικό περιεχόμενο.

Ποιος καταστρέφει το δάσος του λύκου Ζαχαρία και των φίλων του;

Όταν ένας άγνωστος καταστρέφει τα δέντρα του αγαπημένου δάσους όλων των ζώων, ο λύκος Ζαχαρίας αποφασίζει να λύσει το μυστήριο και με τη βοήθεια των φίλων του να ανακαλύψει ποιος βρίσκεται πίσω από την καταστροφή!

Μια τρυφερή ιστορία για τη σημασία των δασών , την ανάγκη προστασίας της φύσης και το σημαντικότερο απ΄όλα… πώς όταν είμαστε ενωμένοι όλα είναι δυνατά!

ζαχαριας

Απόκτησέ το εδώ:

https://www.epbooks.gr/shop/paidika-neanika-biblia/eikonografimena-biblia-gia-paidia/o-lukos-zacharias-agapaei-ta-dasos/

Δες όλη τη σειρά εδώ:

https://www.epbooks.gr/sylloges/lykos-zacharias/

συγγ

Η Οριάν Λαλμάντ είναι Γαλλίδα. Γεννήθηκε το 1972 και ζει στο Ντινάρ της Βρετάννης, με τον σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά της. Λατρεύει το γράψιμο και τις ιστορίες, και μοιράζει το χρόνο της μεταξύ των βιβλίων και της οργάνωσης εκδηλώσεων σε παιδικές βιβλιοθήκες.

εικο

Η Ελεονόρ Τυλιέ είναι Γαλλίδα εικονογράφος παιδικών βιβλίων. Γεννήθηκε στη νότια Γαλλία και σπούδασε στυλιστική στη Νιμ. Σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με το παιδικό βιβλίο και μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Γαλλίας και Τυνησίας.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35