«Ένα μυστήριο για τον Μπούφο 12: Άτακτο περιστατικό» του Γιώργου Κωνσταντινίδη… στην προθήκη της αυλής μας

«Ένα μυστήριο για τον Μπούφο 12: Άτακτο περιστατικό» του Γιώργου Κωνσταντινίδη… στην προθήκη της αυλής μας

Ο καλυτεροχειρότερος ντετέκτιβ του κόσμου!

Μια νέα περιπέτεια του Στέλιου, του Νο1 ήρωα στις καρδιές των παιδιών! Ο Στέλιος λύνει μυστήρια και προκαλεί γέλιο με τις γκάφες του… είναι ο Μπούφος που λατρεύουν να διαβάζουν οι μικροί αναγνώστες γιατί τα μυστήρια που λύνει είναι εμπνευσμένα από αληθινές ιστορίες που διηγήθηκαν στους δημιουργούς της σειράς, Γιώργο Κωνσταντινίδη και Σωτήρη Μητρούση, παιδιά από Ελλάδα και Κύπρο.

Αυτή τη φορά … εντελώς ξαφνικά μπήκα στο νοσοκομείο για εγχείρηση και έγινα το πιο… άτακτο περιστατικό! Γιατροί και νοσοκόμοι μπερδεύτηκαν σε άλλο ένα μυστήριο που πρέπει να λύσω. Τι φταίω εγώ; Ας πρόσεχαν!

Το 12ο βιβλίο της σειράς «Ένα μυστήριο για τον Μπούφο» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, για παιδιά από 7 ετών.

12Μ

Αποκτήστε το εδώ:

https://minoas.gr/product/atakto-peristatiko/

Δείτε όλη τη σειρά εδώ:

https://minoas.gr/seira/ena-mystirio-gia-ton-mpoyfo/

12ΜΣ

Γεννήθηκα στον Πειραιά. Από μικρός, θυμάμαι, μου άρεσε να λέω ιστορίες. Στο σχολείο, στην παρέα, στο ωδείο και στο σπίτι. Τα χρόνια πέρασαν κι έγινα βιολονίστας, δάσκαλος και συγγραφέας. Παρ’ όλες αυτές τις… «συγκλονιστικές αλλαγές», συνέχισα να λέω ιστορίες. Στην κόρη μου, στους μαθητές και στους φίλους. Εκείνοι με παρότρυναν να τις γράψω. Τα πρώτα μου βιβλία είναι: «Η Σιρεφά και οι χαμένες νότες», «Μια πόλη, μα ποια πόλη», «Κάποτε ση Μελωδιούπολη». Όμως, δεν έλεγα μόνο ιστορίες, άκουγα κιόλας. Άκουγα και κατέγραφα τις περιπέτειες, τις φάρσες και τις γκάφες παιδιών, απ’ όλη την Ελλάδα. Τότε γεννήθηκε η σειρά των βιβλίων «Το μπλοκάκι ενός UFO». Εύχομαι η νέα σειρά βιβλίων «Ένα μυστήριο για τον… Μπούφο» να σε ενθουσιάσει και κάποια στιγμή να βρεθούμε από κοντά για να μου πεις κι εσύ τις δικές σου ιστορίες…



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35