«Ζώνη 5» της Ειρήνης Βαρδάκη… στην προθήκη της αυλής μας

«Ζώνη 5» της Ειρήνης Βαρδάκη… στην προθήκη της αυλής μας

Ένα ευφυές δυστοπικό μυθιστόρημα από τις Εκδόσεις Μίνωας, από την πένα μιας από τις πιο δυνατές φωνές της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας την Ειρήνη Βαρδάκη.

Η Ειρήνη Βαρδάκη, που έχει κερδίσει την προτίμηση του αναγνωστικού κοινού για τα καθηλωτικά ψυχολογικά της θρίλερ, επιστρέφει φέτος με ένα νέο βιβλίο που ανήκει στη σφαίρα της δυστοπικής λογοτεχνίας. «Η Ζώνη 5» είναι μια πρωτότυπη ιστορία με σασπένς και ανατρεπτικό φινάλε, που μπορεί να είναι εξ ολοκλήρου μυθοπλασία, αλλά μας θυμίζει απόλυτα το σήμερα.

«Καλώς ήρθατε στη ΖΩΝΗ ΠΕΝΤΕ.

ΕΔΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ η θλίψη και κάθε της έκφραση.

ΕΔΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ το δάκρυ και το μαύρο χρώμα.

ΕΔΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ο πόνος και η μνήμη του».

Η ιστορία της γυναίκας που πέρασε στη ΖΩΝΗ ΠΕΝΤΕ για να ανταμώσει ξανά το παιδί της. Η μόνη της αποστολή είναι να μη δακρύσει, να μη λυγίσει ό,τι κι αν αντικρίσουν τα μάτια της.

Και ίσως να τα καταφέρει… Αρκεί να πάψει να ψιθυρίζει τα βράδια πως άλλο βασανιστήριο δεν γνώρισε πέρα από κείνο της φωνής του.

5η

Διαβάστε ένα απόσπασμα εδώ:

 https://minoas.gr/PDF/35383_Preview.pdf

Έγραψαν για το βιβλίο:

«Το αριστουργηματικό αυτό βιβλίο είναι ανατριχιαστικό και συνάμα συγκινητικό. Είναι ωδή στη φρικαλεότητα και κακοφωνία, στον κάλπικο εκλεπτυσμό της κτηνώδους ανθρώπινης φύσης».

Νίκος Πατσαρίκας, Ειδ. Παιδοψυχίατρος-blogger στη σελίδα βιβλιοεξάρτηση

«Ένα ασύλληπτο, σαρωτικό ανάγνωσμα σπαρακτικής τρυφερότητας. Μια σπουδαία ιστορία που ενώ σε αφήνει μετέωρο, γνωρίζεις πως θα παραμείνει πάντα στη μνήμη της

καρδιάς σου».

Παντελής Τοπαλίδης, Εκπαιδευτικός-blogger στη σελίδα βιβλιοεξάρτηση

«Ένα ευφυές ψυχολογικό θρίλερ, ένα διαστροφικό mind game. Η συγγραφέας παίζει με τους αναγνώστες ένα παιχνίδι χειριστικής παραπλάνησης. Μια ιστορία με υψηλή ένταση, σασπένς και φινάλε που κόβει την ανάσα».

Εύα Νάτση, Βιβλίο της παρέας

Αποκτήστε το βιβλίο εδώ:

https://minoas.gr/product/zoni-5/

ειρηνη βαρδακη

Η Ειρήνη Βαρδάκη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Ασχολήθηκε με τον κλασικό χορό και τον αθλητισμό. Εργάζεται στον χώρο της υγείας, ενώ παράλληλα ασχολείται με την εγκληματολογία. Στα μυθιστορήματά της το έγκλημα έρχεται σε ένα ιδιάζον γκρο πλαν, με το ψυχολογικό θρίλερ να αποκαλύπτει διαρκώς νέες, διαφορετικές πτυχές του.

Εκτός από τη Ζώνη 5 από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορεί επίσης το μυθιστόρημά της Ο Μέντορας (2021). Έχουν προηγηθεί τα: Κρυσταλλία (εκδ. Bell, 2017), Το Ρ της ερωμένης (εκδ. Βell, 2018), Ανάρμοστον εστί (εκδ. Bell, 2019), Τσιχλόφουσκα (εκδ. Bell, 2020).



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35