«Μια γάτα από γραβάτα» του Σεραφείμ Χατζηηλιάδη από τις Εκδόσεις ΙΑΜΒΟΣ

«Μια γάτα από γραβάτα» του Σεραφείμ Χατζηηλιάδη από τις Εκδόσεις ΙΑΜΒΟΣ

Το νέο βιβλίο του εκπαιδευτικού και συγγραφέα Σεραφείμ Χατζηηλιάδη, μόλις κυκλοφόρησε  από τις Εκδόσεις Ίαμβος. Ένα εκπαιδευτικό βιβλίο, που οι εικόνες του διδάσκουν στα παιδιά τα σημεία στίξης.

 

γατα

 

Βρέχει… O Κυρ Μανωλιός στέκεται στη βροχή. Είναι λυπημένος, γιατί το μαγαζάκι που διατηρούσε για χρόνια στην πλατεία του χωριού δεν έχει πια κόσμο. Τη λύπη του αυτή θα απαλύνει η εύρεση μια πάνινης γάτας, που μοιάζει με γραβάτα ή μήπως μιας γραβάτας που μοιάζει με γάτα;

Μέσα από ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο ανιδιοτέλεια, η γάτα από γραβάτα θα ανοίξει πόρτες βοήθειας, που θα σώσουν τον φιλότιμο γεράκο και το μαγαζί του από την οικονομική καταστροφή.

Μια ιστορία, όπου ο πραγματικός κόσμος αγκαλιάζει παράλληλα τον φανταστικό, δίνοντας στους μικρούς και μεγάλους μας φίλους το ουσιαστικό μήνυμα της ανιδιοτελούς βοήθειας.

 

σερα

O Σεραφείμ Χατζηηλιάδης γεννήθηκε στον Χολαργό Αττικής και μεγάλωσε στον Πειραιά. Το 2011 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην σχολή επιστημών του ανθρώπου στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής. Έκτοτε εργάζεται ως δάσκαλος σε παιδιά και νέους με αναπηρία σε σχολεία και θερινές κατασκηνώσεις.

Επίσης έχει κάνει σπουδές τραγουδιού, φωνητικής, ορθοφωνίας και υποκριτικής σε δραματική σχολή κατόπιν υποτροφίας που διήρκησαν ένα χρόνο. Υπήρξε μέλος σε πολλές ερασιτεχνικές και επαγγελματικές ομάδες θεάτρου. Από μικρός λέει ότι ήταν ένας παραμυθάς:

«Moυ άρεσε να σκαρφίζομαι ιστορίες από το μυαλό μου και να τις λέω πιστεύοντας απόλυτα εκείνη την στιγμή ότι ήταν αληθινές.

Δεν θα ξεχάσω τα ατελείωτα καλοκαίρια ,όταν μάζευα όλα τα παιδιά της γειτονιάς έξω από το σπίτι μου για να τους πω άλλη μια ιστορία».

Το 2019 εξέδωσε το τρίτο του συγγραφικό έργο με τίτλο « Η Αμυγδαλή της Ψυχής» και ήταν υποψήφιος για βραβείο παιδικής λογοτεχνίας για το έτος 2019-2020.

Συγγραφικό Έργο:

Η νεράιδα και τα 4 αβγά 2016 Εκδόσεις Εντύποις

Παιχνίδι Αποδοχής 2017 Εκδόσεις Εντύποις

Η Αμυγδαλή της Ψυχής 2019 Εκδόσεις Ίαμβος

Μια γάτα από γραβάτα 2022 εκδόσεις Ίαμβος 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35