«Το αγόρι με τα λουλούδια στα μαλλιά» του Jarvis στην προθήκη της αυλής μας

«Το αγόρι με τα λουλούδια στα μαλλιά» του Jarvis στην προθήκη της αυλής μας

Ο αναγνωρισμένος καλλιτέχνης Jarvis με νέο βιβλίο από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος. «Το αγόρι με τα λουλούδια στα μαλλιά», σε μετάφραση Αλίκης Γιαννάκη, απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών και πάνω.

Πρόκειται για μια ιστορία για τη φιλία, την καλοσύνη, την αποδοχή, που αγγίζει με λεπτό τρόπο το ζήτημα της αρρώστιας αλλά και γενικότερα των δυσκολιών στη ζωή και πόσο οι φίλοι είναι δίπλα μας για να τα αντιμετωπίζουμε.

Ο Ντέιβιντ, το αγόρι με τα λουλούδια στα μαλλιά, παίζει και γελά, και όλοι τον αγαπούν  πολύ. Ώσπου μια μέρα, κάτι άλλαξε. Τα πέταλα έπεσαν απαλά από το κεφαλάκι του κι έχασε την όρεξη για παιχνίδι… Πώς θα τον βοηθήσει ο καλύτερός του φίλος να αποκτήσει χρώμα ξανά;

Μια τρυφερή ιστορία σαν χρωματιστό πέταλο.

 

ΤΟ ΑΓΟΡΙ

 

Διαβάστε ένα απόσπασμα εδώ:

https://www.epbooks.gr/wp-content/uploads/2022/05/AGORI-LOULOUDI-MALIA.pdf

Αποκτήστε το εδώ:

https://www.epbooks.gr/shop/paidika-neanika-biblia/eikonografimena-biblia-gia-paidia/to-agori-me-ta-louloudia-sta-mallia/

 

Ντέιβιντ

O Jarvis έχει εργαστεί ως παρουσιαστής σε παιχνίδια Bingo, ως κηπουρός σε νεκροταφείο, ως ζωγράφος σε φουσκωτά κάστρα και ως σκηνοθέτης κινουμένων σχεδίων, ενώ επί του παρόντος δηλώνει εικονογράφος και συγγραφέας. Ζει στο Μάντσεστερ με τη γυναίκα του, τον σκύλο και τη γάτα τους. Αυτό είναι το δεύτερό του βιβλίο, κι ελπίζουμε να μη χρειαστεί να ξαναγυρίσει σε κάποιο απ’ τα παλιά του επαγγέλματα…Για το βιβλίο του Κυριάκος ο σαγόνιας κέρδισε το βραβείο V&A Illustration Award for Best Illustrated Book.Ο ίδιος τίτλος είχε επιλεχθεί από το BookTrust’s Treasure Pack και είχαν διανεμηθεί 750.000 αντίτυπα δωρεάν στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στο 2017.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35