«Αγαπώ το σώμα μου γιατί...» των Νόμι Έλενσον & Σέλι Άναντ… στην προθήκη της αυλή μας

«Αγαπώ το σώμα μου γιατί...» των Νόμι Έλενσον & Σέλι Άναντ… στην προθήκη της αυλή μας

«Αγαπώ το σώμα μου γιατί…» των Νόμι Έλενσον & Σέλι Άναντ, εικονογράφηση της Erika Rodriguez Medina και μετάφραση Πελαγία Παπαδιά για παιδιά από 3 ετών.

333669779 3328150297425245 8638838717546222475 n

Αυτό το βιβλίο για μικρά παιδιά είναι μια ωδή στο ανθρώπινο σώμα και στις δυνατότητές του. Η αγάπη, ο σεβασμός και η αποδοχή της διαφορετικότητας κάθε σώματος είναι όλα αυτά που κάνουν τον κόσμο μας τόσο υπέροχο!

Όλοι έχουν από ένα σώμα και κάθε σώμα είναι όμορφο. Το σώμα σου σε πάει εκεί όπου θέλεις να πας. Το σώμα σου είναι το πρώτο σου σπίτι. Και το σώμα σου είναι διαφορετικό από το σώμα οποιουδήποτε άλλου!

Διάβασε ένα απόσπασμα εδώ:

https://apps.psichogios.gr/pdf/preview/el/27629

Απόκτησέ το εδώ:

https://www.psichogios.gr/el/agapw-to-swma-moy-giati.html

 

1νομη

 

Η Νόμι Έλενσον είναι φωτογράφος και καλλιτέχνιδα που εστιάζει στο ανθρώπινο σώμα. Στόχος της είναι να αγκαλιάσει, μέσω της δουλειάς της, την ιδιαιτερότητα και την ομορφιά κάθε γυναίκας που φωτογραφίζει. Η Νόμι πήρε πτυχίο ψυχολογίας από το Barnard College και ζει στο Μανχάταν μαζί με τον σκύλο της, Τέντι.

 

2αλ

Η Σέλι Άναντ είναι συγγραφέας και δικηγόρος με εξειδίκευση στα εργατικά δικαιώματα και έχει έδρα την Ατλάντα της Τζόρτζια. Πήρε πτυχίο από το Wellesley College και διδακτορικό από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας. Ζει στην πολιτεία της Τζόρτζια με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35