«Η χειρότερη εβδομάδα ever! 1: Δευτέρα» των Ματ Κόσγκροουβ, Ευα Αμόρες… στην προθήκη της αυλής μας

«Η χειρότερη εβδομάδα ever! 1: Δευτέρα» των Ματ Κόσγκροουβ, Ευα Αμόρες… στην προθήκη της αυλής μας

«Η χειρότερη εβδομάδα ever! 1: Δευτέρα» των Ματ Κόσγκροουβ, Εύα Αμόρες, σε μετάφραση της Ευγενείας Κολυδά είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ EVER! που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και απευθύνεται σε παιδιά από 9 ετών και πάνω.

 

336921742 203021122370712 1200139393308035569 n

 

ΕΣΕΙΣ έχετε ζήσει ποτέ ΚΑΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ;

Ο Τζάστιν Τσέις σίγουρα ναι, και είναι ΑΥΤΗ!

Η μαμά του μόλις παντρεύτηκε έναν βρικόλακα.

Ο μπαμπάς του οδηγεί μια πελώρια λεκάνη με ρόδες.

Ο γάτος του παίζει να έπεσε θύμα απαγωγής από εξωγήινους.

Ένας μοχθηρός τραμπούκος τού κάνει την πρώτη μέρα στο καινούριο σχολείο δύσκολη.

Αυτή τη στιγμή κρέμεται από την άκρη ενός βατήρα ύψους δέκα μέτρων, μπροστά σε όλη την τάξη του, φορώντας μόνο ένα πλεκτό μαγιό που εξαφανίζεται γρήγορα.

Και είναι μόνο… ΔΕΥΤΕΡΑ!

ΕΣΕΙΣ έχετε ζήσει ποτέ ΚΑΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ;

Ο Τζάστιν Τσέις σίγουρα ναι, και είναι ΑΥΤΗ!

https://www.youtube.com/watch?v=17IoYao-_Ss

Διαβάστε ένα απόσπασμα εδώ

Αποκτήστε το εδώ

 

334740887 603170934677124 4734707529209018690 n

Ο ΜΑΤ ΚΟΣΓΚΡΟΟΥΒ είναι ο συγγραφέας/εικονογράφος των μπεστ σέλερ σειρών Macca the Alpaca και Epic Fail Tales. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο δυτικό Σίντνεϊ. Του αρέσει η σοκολάτα, η αποφυγή κοινωνικών συναναστροφών και η περισσότερη σοκολάτα.

Η ΕΥΑ ΑΜΟΡΕΣ είναι σχεδιάστρια/φωτογράφος και έχει δουλέψει για την Όπερα του Σίντνεϊ και το δίκτυο ABC. Γεννήθηκε στις Φιλιππίνες και μετακόμισε στην Αυστραλία όταν πήγαινε στο γυμνάσιο. Της αρέσουν τα παπούτσια, τα ταξίδια και περισσότερα παπούτσια.

Ο Ματ και η Εύα γνωρίστηκαν πριν από είκοσι πέντε χρόνια, όταν επιλέχτηκαν τυχαία για μια ομαδική εργασία του πανεπιστημίου, και συνεχίζουν τη συνεργασία τους από τότε. Έχουν μαγειρέψει φαγητό, έχουν φτιάξει τούρτες, έχουν προκαλέσει χαμό, έχουν κάνει λάθη, έχουν δημιουργήσει αναμνήσεις, έχουν διαπράξει στιλιστικά εγκλήματα και έχουν φέρει στον κόσμο δύο ανθρώπινα πλάσματα, αλλά αυτό είναι το πρώτο βιβλίο τους μαζί. Στα λοκντάουν, όταν τα πράγματα έδειχναν δυσοίωνα, θα μπορούσαν να είχαν μάθει τα μυστικά της παρασκευής ψωμιού με προζύμι, ή να σαπίσουν στην τηλεόραση βλέποντας Netflix αλλά όχι, αντί γι’ αυτό αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη σειρά βιβλίων Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ EVER!



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35