«Βλέπω τον κόσμο όπως είμαι» της Σοφίας Πανίδου, στην προθήκη της αυλής μας

«Βλέπω τον κόσμο όπως είμαι» της Σοφίας Πανίδου, στην προθήκη της αυλής μας

Η Σοφία Πανίδου, στο νέο της βιβλιο που κυκλφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος, «Βλέπω τον κόσμο όπως είμαι», δίνει με απλό κατανοητό τρόπο τις διαφορές που συνθέτουν τον κόσμο μας και πως αυτέ καθορίζουν τη ζωή μας.

 

0641321a e3a4 418c a3e8 ddaefbfccf42

 

Μέσα από μια σειρά πλούσιων εικόνων του Κώστα Μαρκόπουλου, το βιβλίο μας μεταφέριε σε ζούγκλες και ωκεανούς, δίπλα σε εξωτικούς παπαγάλους αλλά και σε πελώριες φάλαινες.

Είναι ο κόσμος ίδιος για τον ελέφαντα και την πεταλούδα; Έχουν δίκιο σε όσα λένε; Δες τον κόσμο μέσα από τα μάτια τους και πρόσθεσε τη δική σου ματιά.

Ένα βιβλίο γεμάτο βεβαιότητες, που γεννά αμφιβολίες.

Για παιδιά από 4 ετών.

Αποκτησέ το εδώ

 

b0f69c8f e050 4292 800e 5292fca2ce9e

Η Σοφία Πανίδου σπούδασε στο τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της με αντικείμενο τις Επιστήμες της Αγωγής και κατεύθυνση «Δημιουργική γραφή και εκδοτική παραγωγή για το παιδί». Έχει πάρει μέρος σε ερευνητικά προγράμματα που αφορούν τη γλώσσα και τη λογοτεχνία. Γράφει στίχους και βιβλία για παιδιά. Ζει στη Θεσσαλονίκη και υπηρετεί στη δημόσια εκπαίδευση.

 

44ff0f24 18ce 48ca af70 4c01d75b18be

Κώστας Μαρκόπουλος: Γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1977. Σπούδασε στο τμήμα εικαστικών της Σχολή Καλών Τεχνών στο Α.Π.Θ. με κατεύθυνση τη ζωγραφική. Ανάμεσα στα εικαστικά του ενδιαφέροντα είναι και οι εικόνες μέσα στα βιβλία και η σχέση τους με τα κείμενα. Εικονογραφεί βιβλία για παιδιά και ενίοτε για μεγάλους.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35