«Μπες στην ιστορία: Η Συμφιλίωση» της Χριστίνας Κωνσταντουδάκη, στην προθήκη της αυλής μας

«Μπες στην ιστορία: Η Συμφιλίωση» της Χριστίνας Κωνσταντουδάκη, στην προθήκη της αυλής μας

Tα βιβλία της σειράς «Μπες στην ιστορία» από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος, θα βοηθήσουν τα παιδιά να επεξεργαστούν με τον καλύτερο τρόπο διάφορα θέματα που τα απασχολούν.

 

βιβλιο παιδικο 2.6.24

 

Τους δίνεται η ευκαιρία να διαλέξουν το τέλος κάθε ιστορίας που παρουσιάζεται, να συμπληρώσουν τις σχετικές δραστηριότητες, κι έτσι να εξασκηθούν στην κριτική σκέψη και στον τρόπο διαχείρισης δύσκολων καταστάσεων.

Το συγκεκριμένο βιβλίο «Η συμφιλίωση» της Χριστίνας Κωνσταντουδάκη, σε εικόνες της Γιώτας Κοκόση, παρουσιάζει έναν διαφορετικό λόγο σύγκρουσης σε κάθε ιστορία, ανάμεσα σε αδέρφια, σε φίλους και σε γονείς με παιδιά. Οι μικροί αναγνώστες θα ταυτιστούν και θα διασκεδάσουν, ενώ οι γονείς τους θα μπορέσουν να κατανοήσουν καλύτερα τον ψυχισμό των παιδιών τους, προτείνοντάς τους εναλλακτικούς τρόπους επίλυσης συγκρούσεων και συμφιλίωσης.

Η σειρά αυτή απευθύνετε σε παιδιά από 4 ετών.

Απόκτησέ το εδώ

συγγ.παιδ.2.6

Η Χριστίνα Κωνσταντουδάκη είναι νηπιαγωγός και μένει στα Χανιά. Έχει παρακολουθήσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΚΠΑ «Ανάγνωση, Φιλαναγνωσία κι Εκπαιδευτικό Υλικό». Το 2016 δημιούργησε τη Facebook ομάδα «Παιδικό βιβλίο – Προτάσεις», όπου μαζί με την Νάσια Αλεξανδρίδη πρότειναν αγαπημένα τους βιβλία και σχετικές δραστηριότητες. Η ομάδα έχει φτάσει σήμερα να αριθμεί πάνω από 80.000 μέλη.

 

εικο.παιδικο2.6

 

Η Γιώτα Κοκκόση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Αποφοίτησε από τη Σχολή Βακαλό και έκτοτε εργάζεται ως γραφίστρια και εικονογράφος. Της αρέσουν πολύ τα βιβλία, η μουσική, τα δέντρα και ένας σκύλος, ο Αράτα.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35