Μπες στην ιστορία: «Τα συναισθήματα», της Χριστίνας Κωνσταντουδάκη στην προθήκη της αυλής μας

Μπες στην ιστορία: «Τα συναισθήματα», της Χριστίνας Κωνσταντουδάκη στην προθήκη της αυλής μας

Μια νέα σειρά εικονογραφημένων βιβλίων από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος με ιστορίες από τη σύγχρονη καθημερινότητα, που θα βοηθήσουν τα παιδιά να επεξεργαστούν με τον καλύτερο τρόπου διάφορα θέματα που τα απασχολούν, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαλέξουν το τέλος κάθε ιστορίας.

 

πες μια ιστορια συναισθηματα 26.5

 

Την σειρά  τη δημιούργησε η νηπιαγωγός Χριστίνα Κωνσταντουδάκη και την εικονογράφηση έχει κάνει η Γιώτα Κοκκόση, απευθύνετε σε παιδιά από 4 ετών και πάνω.

Στο βιβλίο «Τα συναισθήματα», σε κάθε ιστορία του βιβλίου, παρουσιάζεται ένα διαφορετικό συναίσθημα, όπως τα νιώθουν δύο αδέρφια σε καθημερινές καταστάσεις στο σπίτι, στο σχολείο και στη βόλτα.

Το συγκεκριμένο βιβλίο παρουσιάζει ένα διαφορετικό συναίσθημα σε κάθε ιστορία, όπως τα νιώθουν δύο αδέρφια σε καθημερινές καταστάσεις στο σπίτι, στο σχολείο και στη βόλτα. Οι μικροί αναγνώστες θα ταυτιστούν και θα διασκεδάσουν, ενώ οι γονείς τους θα μπορέσουν να κατανοήσουν καλύτερα τον ψυχισμό των παιδιών τους, προτείνοντάς τους εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης δύσκολων συναισθημάτων.

Αποκτήστε το εδώ

 

συγγραφεας συναισθηματα 26.5

 

Η Χριστίνα Κωνσταντουδάκη είναι νηπιαγωγός και μένει στα Χανιά. Έχει παρακολουθήσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΚΠΑ «Ανάγνωση, Φιλαναγνωσία κι Εκπαιδευτικό Υλικό». Το 2016 δημιούργησε τη Facebook ομάδα «Παιδικό βιβλίο – Προτάσεις», όπου μαζί με την Νάσια Αλεξανδρίδη πρότειναν αγαπημένα τους βιβλία και σχετικές δραστηριότητες. Η ομάδα έχει φτάσει σήμερα να αριθμεί πάνω από 80.000 μέλη.

 

εικονογραφος συναισθηματα 26.5

Η Γιώτα Κοκκόση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Αποφοίτησε από τη Σχολή Βακαλό και έκτοτε εργάζεται ως γραφίστρια και εικονογράφος. Της αρέσουν πολύ τα βιβλία, η μουσική, τα δέντρα και ένας σκύλος, ο Αράτα.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35