«Μυθολογικά ζωάκια – κουκουβάγια, το σοφό πουλί της Αθηνάς» του Φίλιππου Μανδηλαρά, στην προθήκη της αυλής μας

«Μυθολογικά ζωάκια – κουκουβάγια, το σοφό πουλί της Αθηνάς» του Φίλιππου Μανδηλαρά, στην προθήκη της αυλής μας

Ο νέος τίτλος της θεματικής ενότητας Μυθολογικά Ζωάκια, «Κουκουβάγια, το σοφό πουλί της Αθηνάς», της best seller σειράς Η πρώτη μου Μυθολογία των βραβευμένων Φίλιππου Μανδηλαρά και Ναταλίας Καπατσούλια, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

 

 

Στην ελληνική μυθολογία δεν υπάρχουν μόνο θεοί και ήρωες, αλλά και πολλά ζώα που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο! Ήρθε η ώρα να τα γνωρίσουν οι μικροί αναγνώστες μέσα από τα στιχάκια του Φίλιππου Μανδηλαρά και τις ζωγραφιές της Ναταλίας Καπατσούλια.

Η κουκουβάγια είναι ένα μοναχικό νυκτόβιο πουλί που διαθέτει μεγάλη ικανότητα παρατήρησης και γνωρίζει πώς να κινείται γρήγορα κι αθόρυβα για να πετύχει τον στόχο της. Αυτό την κάνει άραγε σοφή; Στο βιβλίο αυτό θα μάθουμε πώς γνώρισε τη θεά Αθηνά και τι της ζήτησε ώστε να γίνει το ιερό της σύμβολο!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου

Αποκτήστε το εδώ

 

509f5afa ac27 40ce ad71 afb8e325d6d1

Ο Φίλιππος Μανδηλαράς γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Ασχολείται με το παιδικό και εφηβικό βιβλίο από το 1997, είτε ως συγγραφέας είτε ως μεταφραστής, επιμελητής και σύμβουλος εκδόσεων. Έχει εκδώσει δεκάδες βιβλία όλα αυτά τα χρόνια, έχει βραβευτεί με Κρατικό Βραβείο Εφηβικού – Νεανικού Λογοτεχνικού Βιβλίου κι εξακολουθεί να γνωρίζει την αγάπη των παιδιών κάθε φορά που παρουσιάζει κάποιο βιβλίο του. Τα βιβλία των σειρών Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ και Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ έχουν αγκαλιαστεί όσο λίγα από παιδιά και γονείς. Από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορούν περισσότερα από 50 βιβλία του.

 

e21849fc 36b6 44d6 8250 1053f02106b7

Η Ναταλία Καπατσούλια γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και Σκίτσο, Εικονογράφηση και Γελοιογραφία στο Εργαστήρι του Σπύρου Ορνεράκη. Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχει προταθεί για βραβεία, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, έχει διοργανώσει εργαστήρια ζωγραφικής για παιδιά και έχει εικονογραφήσει πάρα πολλά βιβλία. Σήμερα ζει και εργάζεται στην Κεφαλονιά.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35