«Ζικ & Ζακ, Μια μαγική βόλτα στο πάρκο» του Κυριάκου Αθανασιάδη, στην προθήκη της αυλής μας

«Ζικ & Ζακ, Μια μαγική βόλτα στο πάρκο» του Κυριάκου Αθανασιάδη, στην προθήκη της αυλής μας

Από τις Εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορεί μια νέα σειρά για παιδιά από 2 έως 6 ετών «Ζικ & Ζακ» από τον Κυριάκο Αθανασιάδη σε εικόνες της Ναταλίας Καπατούλια.

 

e7758801 43c4 4fc3 be00 790496fc6da8

 

Η πρώτη περιπέτεια των Ζικ & Ζακ ξεκινά μετακομίζοντας στην Τοσοδούπολη γεμάτοι ενθουσιασμό για νέες εξερευνήσεις! Μια ιστορία για την προσαρμογή, τις αλλαγές και πώς να αντιμετωπίσουμε τα απρόοπτα!

Η Τοσοδούπολη είναι λίγο έξω από την πόλη. Έχει ένα μικρό ποτάμι, ένα δικό της δάσος και ένα πάρκο πέρα στο λοφάκι. Έχει πολλά όμορφα σπίτια με αυλή, σχολείο, παντοπωλείο, φούρνο, γήπεδο, παιδική χαρά, μουσείο, θέατρο, σινεμά – δηλαδή απ’ όλα. Μαζί έχει και τα πιο καταπληκτικά παιδιά του κόσμου, που ζουν εκεί σπουδαίες περιπέτειες.

Η Ζικ και ο Ζακ μετακομίζουν στην Τοσοδούπολη και αποφασίζουν να την εξερευνήσουν από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Σκέφτονται να αρχίσουν από το πάρκο στο λοφάκι, όμως φοβούνται μην τυχόν και χάσουν τον δρόμο τους στον γυρισμό… Θα βρουν μια πολύ έξυπνη λύση με τη βοήθεια των απίθανων καινούριων τους φίλων!

Διαβάστε ένα απόσπασμα εδώ

Αποκτήστε το εδώ

 

c50d24c8 3437 4c8a b2cd d85daf475a27

 

Ο Κυριάκος Αθανασιάδης είναι συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1963. Έχει εκδώσει πάνω από 50 βιβλία, για μεγάλους και παιδιά, με το όνομά του και με μία σειρά ψευδώνυμα.

 

4b8c47ea 76d2 4501 be14 d7a08e2be0e7

 

Η Ναταλία Καπατσούλια γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Γαλλική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και Σκίτσο, Εικονογράφηση και Γελοιογραφία στο Εργαστήρι του Σπύρου Ορνεράκη. Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχει προταθεί για βραβεία, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, έχει διοργανώσει εργαστήρια ζωγραφικής για παιδιά και έχει εικονογραφήσει πάρα πολλά βιβλία. Σήμερα ζει και εργάζεται στην Κεφαλονιά.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35