«To ΠΑ-ΡΕ-Α-ΚΙ» της Ιωάννας Κυρίτση- Τζιώτη… στην προθήκη της αυλή μας!

«To ΠΑ-ΡΕ-Α-ΚΙ» της Ιωάννας Κυρίτση- Τζιώτη… στην προθήκη της αυλή μας!

Το νέο βιβλίο της Ιωάννας Κυρίτση Τζιώτη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις κόκκινη κλωστή δεμένη.

Το ΠΑ – ΡΕ – Α – ΚΙ : Τι σημαίνει άραγε; Είναι κινέζικο ή ελληνικό; Θα το μάθεις αν ακολουθήσεις τη ζωή της δεκατετράχρονης ηρωίδας του, που αναγκάζεται να φύγει από την Αθήνα για να εγκατασταθεί στο μακρινό Πεκίνο. Του κοριτσιού που φοβάται τους δράκους και η άρνησή της να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή την κάνει να τους βλέπει παντού γύρω της, έτοιμους να την καταπιούν. Της Άννιας που, παρασυρμένη από μια ψεύτικη, επιπόλαιη σχέση, θα μπλεχτεί σε μια επικίνδυνη, απίστευτη περιπέτεια. Θα κινδυνέψει, θα προδοθεί, μα θα ξυπνήσει. Θα κάνει έναν πολύτιμο φίλο και ένα καινούριο ξεκίνημα. Εκεί στη μυστηριώδη, αχανή Κίνα, που την προκαλεί να τη γνωρίσει, να την καταλάβει και γιατί όχι να την αγαπήσει σαν δεύτερη πατρίδα της.

117062268 315768556239178 4713300671030325260 n

Περισσότερα για το βιβλίο δείτε εδώ:

https://www.kokkiniklostibooks.gr/person.php?id=57d28a337366a

Συγγραφέας: Ιωάννα Κυρίτση Τζιώτη

Η Ιωάννα Κυρίτση Τζιώτη κατάγεται από τη Νάξο και γεννήθηκε στην Αθήνα.

Είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου (Τμήμα Πολιτικών Επιστημών), της Σχολής Νηπιαγωγών Αθήνας, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία) και της Διετούς Μετεκπαίδευσης του Μαρασλείου Διδασκαλείου (Επιστήμες της Αγωγής).

Εργάστηκε ως νηπιαγωγός στη δημόσια εκπαίδευση για 30 χρόνια και ως υπεύθυνη της παιδαγωγικής ομάδας του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σπετσών για τέσσερα χρόνια.

Συνεργάζεται με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς στον σχεδιασμό- υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων φιλαναγνωσίας για παιδιά και εργαστηρίων δημιουργικής γραφής για ενηλίκους.

Από το 2000 που εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο έχουν κυκλοφορήσει 58 τίτλοι βιβλίων της για παιδιά, εφήβους, νέους αναγνώστες.  Μερικά από αυτά έχουν επανεκδοθεί πολλές φορές και έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά. Η ιστορία της με τίτλο «Η μπουγάδα του Άη Βασίλη» έχει μεταφραστεί στα κορεάτικα και υπάρχει ως ανάγνωσμα στο βιβλίο Γλώσσας Δ΄ Δημοτικού.  Το βιβλίο «Η φώκια που τραγουδούσε» περιέχεται στα προτεινόμενα για ανάγνωση στην ενότητα «Περιβάλλον» του βιβλίου Γλώσσα Ε΄ Δημοτικού.

Είναι μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, σε διαγωνισμούς της οποίας έχουν διακριθεί δύο φορές οι συμμετοχές της. Για το σύνολο του παιδαγωγικού και συγγραφικού της έργου έχει βραβευτεί από την UNESCO.

Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης.

Από τις εκδόσεις κόκκινη κλωστή δεμένη κυκλοφορούν τα βιβλία της «Ο δράκος Καλοκάρδιος»  (2016), «Λίνο Παπαγαλίνο και το μυστήριο του μπλε Κούβα» (2016),  «Ο Σβετλά στο Γιγαντονήσι» (2018).

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη συγγραφέα στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35