«Σ’ αγαπώ λέμε!» στο γραφείο της Κάλλης

«Σ’ αγαπώ λέμε!» στο γραφείο της Κάλλης

Μια ακόμα ιστορία από το ακαταμάχητο δίδυμο πρωταγωνιστών, μιας αρκούδας και μιας πάπιας, που τα παιδιά ταυτίζονται απόλυτα μαζί τους.

Ο μπεστ σέλερ συγγραφέας  Jory John και ο πολυβραβευμένος εικονογράφος Benji Davies, μας παρουσιάζουν το «Σ’ αγαπώ λέμε!»,  το τέταρτο βιβλίο της σειράς  «Αρκούδος και Πάπιος» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, για παιδιά από 3 ετών και πάνω, με το δικό τους μοναδικό τρόπο!

Μια ξεκαρδιστική ιστορία που μιλά για την αξία της πραγματικής φιλίας, της αγάπης, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς και της εκτίμησης.

Ατάκες και εικόνες με χιούμορ δοσμένες περνούν όλα αυτά τα μηνύματα στα παιδιά, τα τόσο σημαντικά και ουσιαστικά, που θα αγγίξουν τις ψυχές τους, θα ταρακουνήσουν τα συναισθήματά τους και θα τα προβληματίσουν χωρίς να το καταλάβουν…

Συναισθήματα χαραγμένα στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών της ιστορίας, έντονα χρώματα, φωτεινά, εικόνες αστείες άρτια δεμένες με το κείμενο, προσφέρουν στον μικρό αναγνώστη τη χαρά της ικανοποίησης, της ευχάριστης και της συναισθηματικής έκφρασης. 

 

oyf

 

Περισσότερα για το βιβλίο διαβάστε εδώ:

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/20018-s-agapao-leme-tou-jory-john

 

Καλλιόπη Γραμμένου

Δημοσιογράφος- Παιδαγωγός- Εμψυχώτρια



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35