«Ο χορός της Θεάς»… στο γραφείο του Παύλου

«Ο χορός της Θεάς»… στο γραφείο του Παύλου

Ένα αρχαιολογικό θρίλερ που κόβει την ανάσα! Ένα αγωνιώδες κυνηγητό όπου κάθε δευτερόλεπτο είναι πολύτιμο! Ένας ασφυκτικός κλοιός από θανάσιμους εχθρούς. Δύο παθιασμένες ιστορίες αγάπης που ανθίζουν μέσα στην καταιγίδα!

Αυτό είναι αν θέλετε ένα σύντομο «εισαγωγικό σημείωμα», δυο λόγια που σωστά τονίζονται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου, δίνοντας έτσι στον αναγνώστη το στίγμα αυτού το μυθιστορήματος…

Η Δήμητρα Ιωάννου, η συγγραφέας που έχει έναν «μεθοδικό» τρόπο να μεταφέρει στο χαρτί την ψυχή και την πνοή των ηρώων της, για μια ακόμα φορά μας καθηλώνει, καθώς η πλοκή είναι τόσο αριστοτεχνικά δοσμένη, που δεν μας επιτρέπει λεπτό να «δραπετεύσουμε» από αυτή.

Οι ήρωες, γήινοι, φυσικοί, με ελαττώματα και προτερήματα, σε ένα έργο που το μυστήριο παραχωρεί χώρο στο δράμα να εξελιχθεί, που οι ανθρώπινες σχέσεις λειτουργούν με γνώμονα το συναίσθημα, τους δεσμούς της αγάπης, της φιλίας… σε μια σύγχρονη κοινωνία που «δανείζεται» στοιχεία από την αρχαιότητα, με αποτέλεσμα κάθε κίνηση να είναι καθοριστική.

Η συνέχεια, στις σελίδες του βιβλίου…

________________________________________

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/19933-o-xoros-tis-theas-tis-dimitras-ioannou-stin-prothiki-tis-avlis-mas

 

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας

by Aylogyros news



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35