«Η άχρονη παραλία»… στο γραφείο του Παύλου

«Η άχρονη παραλία»… στο γραφείο του Παύλου

Ένα βιβλίο που ενεργοποιεί τη σκέψη και «τονώνει» τη διάθεση του αναγνώστη για μια εσωτερική αναζήτηση των συναισθημάτων του, είναι αυτό το πλούσιο συγγραφικό δημιούργημα της Φιόρης Ζαφειροπούλου.

Όπως διαβάζουμε στο οπισθόφυλλο, αυτό το κοινωνικό μυθιστόρημα είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, σε γεγονότα που προσβάλουν και δημιουργούν προβλήματα ύπαρξης στη σημερινή κοινωνία.

Τίποτα δεν είναι ωραίο, αν πρώτα δεν ανακαλύψεις τα όσα λάθος υπάρχουν γύρω σου, τίποτα δεν αξίζει αν έχουν «ποδοπατηθεί» αξίες και ιδανικά.

Ο τρόπος γραφής της συγγραφέως είναι τόσο αληθινός, σε βαθμό που σου δίνει την αίσθηση πως είσαι μέρος αυτής της ιστορίας, είσαι εσύ που δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια μπροστά στο άδικο, δεν μπορείς να κάνεις πίσω, από τη στιγμή που δηλώνεις ενεργό μέλος της κοινωνίας και όχι απλώς, ένας θεατής.

Ναι, είναι σκληρό να αποδεχθείς την αλήθεια, γιατί η αλήθεια είναι σκληρή, όπως είναι σκληρό να κλείσεις τα μάτια μπροστά στην αδικία και να την προσπεράσεις.

Διαβάζοντάς το, θα ανακαλύψεις πολλά μυστικά του εαυτού σου και ίσως αισθανθείς έκπληξη με τη θέση που θα πάρεις απέναντι στα γεγονότα.  

Το παράλογο τελειώνει, μόνο όταν εμείς οι ίδιοι κόψουμε τις ρίζες του κακού, όταν μάθουμε να είμαστε δεκτικοί απέναντι στις αλήθειες.

Πραγματικά είναι ένα βιβλίο που θα σας εντυπωσιάσει…

________________________________________

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/21007-h-axroni-paralia-tis-fioris-zafeiropoylou-stin-prothiki-tis-avlis-mas

 

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας

by Aylogyros news



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35