«Κάτω απ’ τη μηλιά»… στο γραφείο του Παύλου

«Κάτω απ’ τη μηλιά»… στο γραφείο του Παύλου

Η αληθινή ιστορία τριών γυναικών, από τρεις διαφορετικές γενιές, έρχεται να μας διδάξει μέσα από αυτό το βιβλίο της Μαρίας Τζιρίτα, με έναν συγκλονιστικό τρόπο πως πάντα υπάρχει ελπίδα να ξεφύγουμε από το πεπρωμένο μας και να φτιάξουμε τη ζωή μας όπως ακριβώς τη θέλουμε και μας αξίζει.

Μια καλοδουλεμένη ιστορία γεμάτη αλήθειες και μηνύματα για τις σχέσεις ανάμεσα σε μάνα και κόρη, μια ιστορία που μιλάει στην ψυχή του αναγνώστη, καθώς ο λόγος είναι απλός καθημερινός, με καταστάσεις και γεγονότα που μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή στη ζωή μας.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν μπορεί να προβλεφθεί, όταν η ίδια η ζωή έχει αποφασίσει τη θέση του καθενός μας, μέσα σ’ αυτή.

Οι συχνές ανατροπές και ο δυναμισμός της ιστορίας, είναι δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν αυτό το κοινωνικό μυθιστόρημα, σε βαθμό που καλούμαστε να προβούμε εμείς οι ίδιοι σε εσωτερικές αναζητήσεις από τη στιγμή που θέλουμε να λέμε πως είμαστε άνθρωποι.

Το αν τελικά το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά ή όχι, αυτό αφήστε το να σας το απαντήσουν οι ηρωίδες του βιβλίου…

 

κατω

 

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/20611-kato-ap-ti-milia-tis-marias-tzirita-stin-prothiki-tis-avlis-mas

 

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας

by Aylogyros news



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35