«Ολίβια»… στο γραφείο του Παύλου

«Ολίβια»… στο γραφείο του Παύλου

Ένα βιβλίο γεμάτο από εικόνες, σκηνές και ανατροπές της καθημερινότητας, είναι αυτό το βιβλίο της Ρένας Ρώσση – Ζαΐρη… που μας μεταφέρει σε μια άλλη «πραγματικότητα», εκεί που η ευτυχία αναζητά να βρει τα πατήματά της, για να μπορέσει να εκδηλωθεί, βοηθώντας τους ήρωες να «ζήσουν» ελεύθεροι, απαλλαγμένοι από τα βαρίδια του χθες.

Μέσα στις σελίδες του βιβλίου συναντάμε μια σειρά από συμπτώσεις, απώλειες και τραγικά γεγονότα, που δυναμιτίσουν την πλοκή, σε βαθμό που αναρωτιόμαστε, πόσα θα μπορέσουν ν’ αντέξουν αυτοί οι ήρωες!

Μπορεί σε κάποια σημεία η πλοκή να «ανοίγει», μπορεί κάπου αλλού να μας «αποπροσανατολίζει», αλλά όσο τα γεγονότα κυλούν, όλα παίρνουν το δρόμο τους.

Δυνατοί χαρακτήρες συγκρούονται, κάποιοι καταρρέουν μπροστά στο βάρος της προδοσίας και της εκδίκησης, με την Ολίβια όμως, να βρίσκει τη δύναμη και να ορθώνει το ανάστημά της, απέναντι σε όλους και σε όλα.

Μια δυνατή ιστορία κι ένας αγώνας που δίνει μια γυναίκα, έρχονται να μας συγκινήσουν και να μας θυμίσουν το πόσο σημαντική είναι η «διαδρομή» της ζωής που διαβαίνουμε, όταν μπορούμε και «μεταφράζουμε» τις στάσεις και τις ανατροπές της.

ΟΛΙΒia

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/21262-olivia-tis-renas-rossi-zairi-stin-prothiki-tis-avlis-mas

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35