«Οι περιπέτειες του Πινόκιο»… στο γραφείο του Παύλου

«Οι περιπέτειες του Πινόκιο»… στο γραφείο του Παύλου

Ένα ευχάριστο και διδακτικό βιβλίο είναι αυτό που κρατάμε στα χέρια μας και σας το προτείνουμε να το διαβάσετε, καθώς δεν έχει καμία σχέση με τα όσα ξέραμε μέχρι τώρα, για εκείνον τον «ψευτάκο».

Ο δικός μας Πινόκιο είναι ένας άριστος σύμβουλος στο να προσφέρει συμβουλές στους αναγνώστες, μικρούς και μεγάλους, είναι ένας «δάσκαλος» σοφός που μας λέει ότι: «…δεν αρκούν οι καλές προθέσεις, οι πράξεις μετράνε».

Ένα βιβλίο που μέσα από τη δράση του Πινόκιο, προτρέπει τα παιδιά να πάνε στο σχολείο, να μορφωθούν και να αναπτύξουν το αίσθημα ευθύνης, αυτό που απουσιάζει από το σήμερα και την καθημερινότητά μας.

Μια καθημερινότητα που αν υπάρχει διάθεση και κατάλληλη γνώση των όσων κατέχουμε, μπορεί να μας μεταφέρει σε παραμυθένιους τόπους, εκεί που τα ταμπού και οι προκαταλήψεις καταρρέουν και τον πρώτο λόγο έχουν η ανθρωπιά, η ειλικρίνεια και ο σεβασμός…

Κρατήστε στα χέρια σας αυτό το συγγραφικό δημιούργημα, διαβάστε το και θυμηθείτε πως όλα έχουν να κάνουν με το τι έχουμε διδαχθεί στο ξεκίνημα της ζωής μας, αλλά και τι είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε. 

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/22270-oi-peripeteies-tou-pinokio-tou-carlo-collodi-stin-prothiki-tis-avlis-mas

 

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35