«Η γυναίκα της βιβλιοθήκης»… στο γραφείο του Παύλου

«Η γυναίκα της βιβλιοθήκης»… στο γραφείο του Παύλου

Άραγε, πόση ελπίδα και αισιοδοξία μπορεί να «φυλακίσει» ένα βιβλίο μέσα στις σελίδες του; Πόση τρυφερότητα και πόσο χιούμορ μπορούν να προσφέρουν οι ήρωες ενός βιβλίου, την ίδια στιγμή που μια βιβλιοθήκη «ετοιμάζεται» να κλείσει;

Αν νομίζετε ότι δεν υπάρχει απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα, κάνετε λάθος, καθώς μελετώντας αυτό το σύγγραμμα, θα διαπιστώσετε πως όλα μπορούν να συμβούν όταν υπάρχει θέληση και επιμονή για την υλοποίηση ενός σκοπού.

Μια «διασκεδαστική» ιστορία για τα βιβλία, τις βιβλιοθήκες, τους βιβλιοφάγους, αλλά και όσους έχουν ταυτιστεί με την ψυχοθεραπεία που σου προσφέρει ένα βιβλίο, αλληλοεπιδρά άμεσα επάνω μας, προσφέροντάς μας άπλετη ψυχική και πνευματική γαλήνη.

Απλό, ρεαλιστικό, γεμάτο μηνύματα αγάπης, αυτό το βιβλίο της Φρέγιας Σάμπσον, μας βοηθά να κατανοήσουμε τις δυσκολίες που μπορεί να προκαλέσει ένα αρνητικό γεγονός, αλλά και μας δείχνει τον τρόπο για να τις ξεπεράσουμε… πιστεύοντας στη δύναμη των «θέλω» μας.

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/22396-i-gynaika-tis-vivliothikis-tis-fregia-sampson-stin-prothiki-tis-avli-mas

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35