«Βαριάντα»… στο γραφείο του Παύλου

«Βαριάντα»… στο γραφείο του Παύλου

βαριεντα 28.2

Ένα βιβλίο που είναι βασισμένο σε αληθινές ιστορίες, έρχεται να μας απασχολήσει και διαβάζοντάς το να μας μιλήσει για γνωστές και άγνωστες πτυχές της ενδοοικογενειακής βίας.

Σίγουρα, μιας και το θέμα συνεχίζει να είναι δυστυχώς επίκαιρο, και καθώς πολλά είναι εκείνα που γνωρίζουμε ή καθημερινά μαθαίνουμε, λογικό είναι πως δεν μας προκαλούν εντύπωση κάποιες σκληρές «μαρτυρίες», ούτε μπορεί να θεωρηθεί ότι φέρει το χαρακτηρισμό του αστυνομικού μυθιστορήματος.

Θεματολογικά, είναι ένα κοινωνικό έργο που προσπαθεί να ρίξει φως στο πως αντιμετωπίζονται τα «θύματα» από τον περίγυρό τους αλλά και τους νόμους, μέσα από μια σειρά αποκαλύψεων.

Ένα βιβλίο που μας βοηθάει να κατανοήσουμε το μέγεθος του προβλήματος και μας θέτει έντονους προβληματισμούς, όταν «αναγκαζόμαστε» να αναλύσουμε τους ήρωες, τις γυναίκες που βίωσαν προσβολές και κακοποιήσεις…

Όσο για την «Βαριάντα»… καλό θα είναι να την αναζητήσετε. Δεν είναι αυτό που φαντάζεστε και αυτό έχω την αίσθηση πως είναι το σημείο πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας!

Το αποτέλεσμα να ξέρετε, είναι υποκειμενικό…

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/22808-varianta-tis-natassas-karamanli-stin-prothiki-tis-avlis-mas

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35